Lens için büyük kapışma

Lens için büyük kapışma

Lens için büyük kapışma

15 Mart 2017 - 10:57

Lens için büyük kapışma
Fenerbahçe ile kiralık sözleşmesi sezon sonu bitecek Lens için iki kulüp de Sunderland’in kapısını çaldı. Fener yarın Ali Yıldırım’ı İngiltere’ye gönderme kararı aldı.
Fenerbahçe'de kiralık oynayan Jeremain Lens için Sarı-Lacivertliler, Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. İngiliz medyası, Siyah-Beyazlılar'ın Sunderland'e teklif yaptığını duyururken, Fenerbahçe Yönetimi harekete geçti. Daha önce Sunderland ile temas kuran Asbaşkan Ali Yıldırım'ın yarın İngiltere'ye gideceği ortaya çıktı. Sarı-Lacivertliler'in Lens'le de görüştüğü ve Hollandalı yıldızdan "kalırım" yanıtı aldığı belirlendi. Lens'in Beşiktaş'la henüz bir görüşme yapmadığı ve yıldız futbolcunun yakın çevresine "Beşiktaş'a gitmeyi hiç düşünmedim. Gelecek yıllarda da Fenerbahçe'de kalmak istiyorum" dediği belirlendi.

BEŞİKTAŞ'IN TEKLİFİNİ DE BEKLİYORLAR
Gözler Fenerbahçe'nin Sunderland ile yapacağı görüşmeye çevrilirken, İngiliz kulübünün Beşiktaş'ın yapacağı teklifi de değerlendirmeye alacağı ifade edildi. Siyah-Beyazlı kulübün önereceği bonservis ücreti ve Sunderland'in vereceği kararda etkili olabileceği vurgulandı. Beşiktaşlı yöneticilerin Sunderland ile yapacakları görüşmeden sonra Lens'le de bir araya gelecekleri ifade edildi. Fenerbahçe Yönetimi de bu nedenle Lens için acele ediyor.

FENERBAHÇE'YE BÜYÜK GÜÇ KATTI
Jeremaın Lens, Fenerbahçe formasıyla bu sezon 26 maça çıktı. Sarı-lacivertliler, bu maçlarda 4 gol atarken tam 12 asist yaptı. Hollandalı futbolcu bu sezon takımının oyun aklı....

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x