TÜRKİYE TATİLİ RUSYA’DA AÇIK ARA LİDERLİĞİNİ KORUYOR

TÜRKİYE TATİLİ RUSYA'DA AÇIK ARA LİDERLİĞİNİ KORUYOR

TÜRKİYE TATİLİ RUSYA'DA AÇIK ARA LİDERLİĞİNİ KORUYOR

12 Nisan 2017 - 20:30

Rusya’da yapılan tatil rezervasyonlarının yüzde 50’si Türkiye’ye yapıldı.

Charter seferlerinin durdurulma ihtimaline yönelik basına yansıyan iddialara rağmen, Türkiye'nin Rusya’da turistlerin bir numaralı tatil seçeneği olmaya devam ettiği bildirildi.

Rusya Tur Operatörleri Birliği (ATOR) tarafından yapılan açıklamada, Rusya’da yapılan tatil rezervasyonlarının yüzde 50’sinin Türkiye’ye yapıldığı belirtildi.

Açıklamada, Rusya’nın charter seferlerini tekrar durdurabileceğine yönelik geçtiğimiz günlerde basına yansıyan iddiaların, Türkiye’ye yönelik ilgide önemli bir değişikliğe sebep olmadığı vurgulanırken, söz konusu iddialar sonrasında Türkiye tatilini değiştirmek isteyenlerin çok düşük bir seviyede kaldığı kaydedildi.

Türkiye’yi 5 milyon Rus turistin ziyaret etmesini bekleniyor

Rus medyasına geçtiğimiz günlerde yansıyan bazı haberlerde, Rusya Federal Hava Ulaşımı Kurumu'nun, ülkedeki havayolu şirketlerine Türkiye'ye charter uçuşlarının askıya alınabileceği uyarısı yaptığı iddia edilmişti.

Söz konusu iddialara yönelik Rusya’dan resmi bir açıklama yapılmazken, uzmanlar bu yıl Türkiye’yi 5 milyon Rus turistin ziyaret etmesini bekliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x