BRUMA HAKKINDA ŞOK İDDİA!

BRUMA HAKKINDA ŞOK İDDİA!

BRUMA HAKKINDA ŞOK İDDİA!

17 Nisan 2017 - 10:51

Sarı-kırmızılı yönetim, sözleşmesini uzatmak için yüzde 100 zam bekleyen Portekizli yıldızı ikna edemeyince İngilizlerin teklifini değerlendirmeye aldı. İki kulüp 15 milyon Euro’ya el sıkıştı.

 

Bu sezon transferde 20 milyon Euro bonservis harcaması yapan Galatasaray yazın kemer sıkmak zorunda. Alman yıldızı Lukas Podolski'yi Vissel Kobe'ye satan sarı-kırmızılılar, kulüpte bir yıl sözleşmesi kalan Bruma'yı da sezon sonunda gönderiyor. Uzun süredir Premier Lig ekiplerinin takibinde olan Portekizli yıldız için Tottenham devre arasında Galatasaray'ın kapısını çalmıştı. Sarı-kırmızılı yönetim, Ocak ayındaki bu teklife şampiyonluk hedefi nedeniyle olumsuz cevap vermişti.

YÖNETİMDE BEDAVA GİDECEK ENDİŞESİ VARDI

Yeni sözleşme imzalamak için yüzde 100'den fazla zam bekleyen Bruma'nın (1.2 milyon Euro kazanıyor) bir sonraki sene bedavaya gitmesinden endişe eden Galatasaraylı yetkililer, 22 yaşındaki oyuncudan vazgeçmeyen Tottenham'ın teklifini sezon sonunda değerlendirmeye karar verdi. Kulislerde konuşulanlara göre; iki kulüp 15 milyon Euro bonservis bedelinde anlaşma sağladı.

ADA'DA VİTRİNE ÇIKMAK İSTİYOR

Bruma'nın Premier Lig vitrini sayesinde Portekiz A Milli Takım kapılarının kendisine açılacağını düşündüğü öğrenildi. Yıldız oyuncu, bu sezon Galatasaray'da harikalar yaratsa da Portekiz A Milli Takımı yerine U-21 Milli Takımı'ndan davet almaya devam ediyordu.

DÖRT KUPA KAZANDI

Galatasaray formasını üç sezon giyen Bruma, bu süreçte 4 kupa kazandı. Portekizli yıldız, bir lig şampiyonluğunun yanında 2 Türkiye Kupası havaya kaldırırken, bir de Türkiye Süper Kupası'nı kazandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x