BAŞAKŞEHİR, 2 FUTBOLCU İLE İMZAYI ATTI!

BAŞAKŞEHİR, 2 FUTBOLCU İLE İMZAYI ATTI!

BAŞAKŞEHİR, 2 FUTBOLCU İLE İMZAYI ATTI!

21 Temmuz 2017 - 22:10

Süper Lig ekibi Medipol Başakşehir, yeni transferleri Kerim Frei ile 4, Manuel da Costa'yla da 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda gerçekleştirilen imza  törenine İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ da katıldı.
 
Gümüşdağ, iki önemli takviye yaparak takımı daha da güçlendirdiklerini  anlatarak, şöyle konuştu:
 
"Kerim, A Milli Takım'a hizmet eden ve Abdullah Avcı tarafından ilk  kez milli takıma çağrılan bir oyuncu. Abdullah Hoca'nın çok beklentileri var  Kerim'den. Biz de ondan çok şey bekliyoruz. Potansiyeli var. Önümüzdeki sezon  bize Avrupa'da ve ligde aynı desteği katkıyı sağlayacağına inanıyoruz. Stoper  sıkıntımız vardı. Beğendiğimiz bir oyuncuydu Da Costa. Avrupa tecrübesi de var.  Onu da takıma katmaya çok arzu ediyorduk. İki oyuncunun da bu ailenin içine  katılmasından mutlu olduk."
 
Gümüşdağ, Kerim için İngiltere'nin Birmingham Kulübüne bonuslarla  birlikte 1.5 milyon euro ödeyeceklerini aktardı.
 
Bosna Hersekli futbolcuları Edin Visca'nın takımda kalacağını  vurgulayan Gümüşdağ, "Cengiz Ünder'den sonra Visca'yı vermeyi hiç düşünmedik.  Çıkan haberleri ciddiye almadık. Visca önemli bir oyuncu ve kadronun içinde  olacak." dedi.
 
Futbolcular mutlu
Medipol Başakşehir'e transfer olan Kerim ve Da Costa, mutluluklarını  dile getirdi.
 
Beşiktaş'a 5 yıl önce transfer olduğunu hatırlatan Kerim, "Buraya  geldiğim için çok mutluyum. Milli Takım'a ilk kez Abdullah Avcı tarafından  çağrılmıştım. Hem ligde hem Avrupa'da takıma hizmet vereceğim için çok mutluyum.  5 yıl önce Beşiktaş'a geldiğimde çok gençtim. Ne yazık ki istenen duruma  gelemedim. Şu an doğru insanlarla doğru yere geldim." değerlendirmesinde bulundu.
 
Faslı oyuncu Da Costa ise büyük bir kulübe geldiğini ifade ederek,  "Avrupa'da önemli turnuvalarda oynadım. Medipol Başakşehir her sezon daha da  büyüyen bir takım. Başkanımız ve hocamızın konuşmaları, buraya gelmemi etkiledi. Kariyerim açısından önemli bir transfer." şeklinde konuştu.
 
Öte yandan Kerim ile Da Costa, Medipol Başakşehir ile ilk  antrenmanlarına bu sabah çıktı. İki futbolcu da antrenmanda takımla çalıştı.
 
İmza töreninden sonra Kerim "29", Da Costa ise "27" numaralı  formalarıyla basın mensuplarına poz verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x