DEV PROJEYE MÜTHİŞ İLGİ !

DEV PROJEYE MÜTHİŞ İLGİ !

01 Kasım 2016 - 16:44

Peygamber Efendimiz’in doğumundan 12 yaşına kadar olan hayatını anlatan ‘Hz. Muhammed: Allah’ın Elçisi’ filmini ilk 3 günde 183 bin kişi izledi. Proje, en çok izlenen 3. film oldu...

Yaklaşık 40 milyon dolarlık bütçeyle çekilen ve Hz. Muhammed'in doğumundan 12 yaşına kadar olan hayatının anlatıldığı 'Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi' filmine gişede büyük ilgi! 28 Ekim'de vizyona giren ve 178 dakika süren film, Türkiye genelinde 325 ayrı salonda seyirciyle buluştu.

TAM NOT ALDI
Geçen hafta görkemli bir gala sonrası vizyona giren film, ilk 3 günde en çok izlenen 3. yapım oldu. Majid Majidi'nin yönettiği 'Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi', sinemaseverleri adeta büyüledi. 2 ayrı filmle 3 seri halinde Hz. Muhammed'in hayatının beyazperdeye aktarılacağı filmin ilk serisi, sanatsal ve destansı anlatımıyla seyirciden tam not aldı. 'Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi' vizyona girdiği ilk 3 günde 183 bin kişi tarafından izlendi. Listenin ilk sırasında yer alan ve Serenay Sarıkaya ile Nejat İşler'in rol aldığı 'İkimizin Yerine' ilk 3 günde 273 bin kişi tarafından izlenirken, 236 bin kişinin izlediği 'Ekşi Elmalar' ise 2. oldu..

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x