BORNOVA’DA TASARRUF EĞİTİMİ

BORNOVA'DA TASARRUF EĞİTİMİ

30 Ekim 2016 - 12:31

Bornova’da tasarruf eğitimi

Bornova Belediyesi ve Sabancı Gönüllüleri Vakfı işbirliği ile başlatılan Finansal Okuryazarlık seminerleri devam ediyor. İlki Yakaköy Kalkınma Derneği’nde kadınlara yönelik olarak yapılan seminerin ikincisi belediye çalışanlarına verildi. Tasarruf bilincini artırmak ve tasarrufa teşvik etmek amacıyla düzenlenen seminere Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da katıldı.

Bornova Belediyesi, Sabancı Gönüllüleri Vakfı işbirliği ile düzenlediği Finansal Okuryazarlık Semineri ile ilçede yaşayanları tasarruf konusunda bilinçlendiriyor. İlki Yakaköy Kalkınma Derneği’nde kadınlara yönelik olarak düzenlenen seminerin ikincisi belediye çalışanlarına verildi. Temizlik Şantiyesinde düzenlenen seminere Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da katıldı.

Yakaköy Mahallesi’nde yaşayan kadınlara yönelik olarak yapılan seminerde, kadınların toplumsal hayatta finansal özgüvenlerini geliştirmeleri, gelir arttırma ve para yönetimi ile ilgili doğru kararlar alabilmeleri için yapmaları gerekenler hakkında bilgiler veridi. Çalışanlara yönelik olarak yapılan toplantıda ise aile içi tasarrufun önemi ve tasarruf için yapılması gerekenler anlatıldı. Sabancı Gönüllüleri Vakfı’ndan gelen uzmanlar tarafından verilen eğitim semineri ilçe genelinde farklı yerlerde de devam edecek.

Bornova Belediyesi olarak çalışanlara iş güvenliği, iş sağlığı ve kişisel gelişim gibi bir çok alanda eğitim verdiklerini ifade eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Son olarak da bu eğitimle tasarrufun önemi konusunda bilgilendirmek istedik. Bu eğitimde edindiklerimizi yaşam biçimi haline getirmeliyiz. Belli kaynaklarımızı birikime ayrımalıyız. Bunu içinde ailemizle birlikte oturup bütçelerimizi ayarlamalıyız. Ancak tasarruf ederek daha iyi bir geleceğe sahip olabiliriz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x