DOMATES KUYRUĞU!

DOMATES KUYRUĞU!

DOMATES KUYRUĞU!

11 Mayıs 2017 - 09:01

 

KOCASİNAN Belediyesi’nin her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği organik domates fidesi dağıtımının bu yıl 8'incisi gerçekleştirildi. Her yıl olduğu gibi bu yıl da vatandaşların ilgi gösterdiği etkinlikte, toplam 450 bin domates fidesi ile 15 ton gübre dağıtıldı.
Kocasinan Belediyesi, sağlıklı toplum, sağlıklı nesil ve sağlıklı yarınlar oluşturmak adına ve organik ürünlerin üretimine, tüketimine destek olmak amacıyla gerçekleştirdiği etkinlikte, sabahtan itibaren uzun kuyruklar oluştu. Kocasinan Belediyesi hizmet binası önündeki Mimarsinan Parkı’nda düzenlenen domates fidesi dağıtımı etkinliğinde, 2 ayrı çadır kuruldu.

Dağıtım için ayrılan 3 bin kutu domates fidesinin dağıtımı, bir saatte tamamlandı. Vatandaşlar, domates fidelerinin verimli olduğunu ifade ederek, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür etti. Kocasinan Belediyesi’nden domates fidesi almak isteyen vatandaşların, aldıkları fişlerin üzerinde yazan tarihlerde dağıtım noktalarından gübre ve fidelerini alabilecekleri bildirildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x