YENİ ’GANGAM STYLE’ REKORLAR KİTABINA GİRDİ

YENİ 'GANGAM STYLE' REKORLAR KİTABINA GİRDİ

01 Kasım 2016 - 20:10

Birkaç ay önce internete düşen ve durdurulamaz bir şekilde yükselen ‘Pen Pinapple Apple Pen’ adlı şarkı Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeyi başardı. YouTube’da 70 milyonun üstünde izlenen Japon komedyen Piko Taro’nun seslendirdiği 45 saniyelik şarkı, dünyanın en prestijli listelerinden Billboard Hot 100’e girmeyi başararak Guinness rekoru elde etti.

53 yaşındaki Japonyalı komedyen Daimaou Kosaka'nın 'Piko Taro' tiplemesiyle YouTube'da yayınlayarak viral başarı kazanan 'Pen Pinapple Apple Pen’ şarkısı Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi.

JUSTIN BIEBER TWEET'LEYİNCE OLAY OLDU 

45 saniye süren ve yalnızca  ‘Pen Pinapple Apple Pen (PPAP)' dediği şarkısı geçtiğimiz eylül ayında internette yayılınca dünyanın en önemli listelerinden Billboard Hot 100'e girmeyi başardı. 89 milyon takipçisi olan şarkıcı Justin Bieber'ın 'Bu aralar en sevdiğim şarkı' diyerek şarkıyı tweet'lemesi de sosyal medyada büyük infial yaratmıştı. 

Yeni ‘Gangnam Style’ rekorlar kitabına girdi

Birkaç ay önce internete düşen ve durdurulamaz bir şekilde yükselen ‘Pen Pinapple Apple Pen’ adlı şarkı Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeyi başardı. YouTube’da 70 milyonun üstünde izlenen Japon komedyen Piko Taro’nun seslendirdiği 45 saniyelik şarkı, dünyanın en prestijli listelerinden Billboard Hot 100’e girmeyi başararak Guinness rekoru elde etti. 

01 Kasım 2016 - 14:42:00
 

 

53 yaşındaki Japonyalı komedyen Daimaou Kosaka'nın 'Piko Taro' tiplemesiyle YouTube'da yayınlayarak viral başarı kazanan 'Pen Pinapple Apple Pen şarkısı Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi.

 


JUSTIN BIEBER TWEET'LEYİNCE OLAY OLDU 

45 saniye süren ve yalnızca  ‘Pen Pinapple Apple Pen (PPAP)' dediği şarkısı geçtiğimiz eylül ayında internette yayılınca dünyanın en önemli listelerinden Billboard Hot 100'e girmeyi başardı. 89 milyon takipçisi olan şarkıcı Justin Bieber'ın 'Bu aralar en sevdiğim şarkı' diyerek şarkıyı tweet'lemesi de sosyal medyada büyük infial yaratmıştı. 

 

Yeni ‘Gangnam Style’ rekorlar kitabına girdi

 

 

Piko Taro'nun tuhaf klibi, Psy'ın 'Gangnam Style'daki başarısına benzer şekilde yükselip 70 milyonun üstünde izlenme elde edince komedyen, birkaç gün önce şarkının 2 dakikalık uzun versiyonunu yayınladı. Sadece dört günde 10 milyona yakın izlenme oranı elde eden videoyu dünyanın dört bir yanındaki sosyal medya kullanıcıları da cover'lamış ve şarkı 'Gangnam Style' ve 'Harlem Shake' benzeri bir başarı elde etmişti.

The Guardian'ın haberine göre Japonya'da büyük olay olan 'PPAP' dünya çapında toplam 400 milyon izlendi. 

Billboard Hot 100 listesine en son girmeyi başaran Japon, 1990 yılında 'The Right Combination' adlı şarkısıyla Seiko Matsuda olmuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x