KÜBRA’NIN ÖLÜMÜ İLE İLGİLİ AYRINTILAR ORTAYA ÇIKIYOR

KÜBRA'NIN ÖLÜMÜ İLE İLGİLİ AYRINTILAR ORTAYA ÇIKIYOR

KÜBRA'NIN ÖLÜMÜ İLE İLGİLİ AYRINTILAR ORTAYA ÇIKIYOR

26 Aralık 2016 - 09:24

Beylikdüzü’nde hastane önüne bırakılmasının ardından hayatını kaybeden 20 yaşındaki Kübra H.’nin son saatleriyle ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı.

Kübra H., geçen cuma günü öğle saatlerinde 2 kişi tarafından İstanbul Beylikdüzü Devlet Hastanesi’ne götürüldü. 2 kişi genç kızı hastaneye bıraktıktan sonra ayrılırken, yapılan ilk müdahalede 20 yaşındaki Kübra’nın şekerinin yüksek olduğu görüldü. Doktorlar genç kıza sonda takmak için hazırlık yaparken tecavüz şüphesiyle durumu polise bildirdi.

AİLE CENAZEYİ ALDI

Kübra H., ilk müdahalenin ardından özel bir hastaneye sevk edildi. Genç kız burada tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti. Adli Tıp Kurumu’na kaldırılan genç kızın yakınları, otopsinin ardından cenazeyi teslim alarak Düzce’ye götürdü. Beylikdüzü Devlet Hastanesi’nin güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelileri belirledi.

KUZEN GÖZALTINDA

Şüphelilerden 17 yaşındaki İ.B.’nin, gözaltına alınmasının ardından polise verdiği ifadede, “Kübra, amcamın oğlu olan Caner B.’nin sevgilisi olur. Caner emlakçılık yapar. Perşembe günü Kübra İstanbul’a geldi. O gün geç saatlere kadar Alkol alıp gezdiler. Gece ise Büyükçekmece’de günlük kiralanan bir evde kaldılar. Olay günü Caner öğle saatlerinde beni arayarak Kübra’nın rahatsızlandığını söyledi. Beraber Beylikdüzü Devlet Hastanesi’ne götürdük. Doktorlar müdahale ettiği sırada da hastaneden ayrıldık” dediği öğrenildi. Polis 28 yaşındaki Cane,r B.’yi yakalamak için de çalışma başlattı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x