HAMİLE KADIN SUÇÜSTÜ YAKALANDI!

HAMİLE KADIN SUÇÜSTÜ YAKALANDI!

HAMİLE KADIN SUÇÜSTÜ YAKALANDI!

17 Mart 2017 - 18:04

Adana'da evlerin kapısını açarak hırsızlık yapan biri 8.5 aylık hamile 4 kadın suçüstü yakalandı.Edinilen bilgiye göre, olay Çukurova ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, Osmaniye'de "Gaco" diye tabir edilen aşiret mensubu Sibel Y. (24), Cankız T. (30) Nazan Y. (26) ve Dilek Y. (39) Adana'ya gelerek hırsızlık yapmaya başladı. Kadınlar  kilitlenmeden çekilen kapıları belirleyip plastik aparat ile kapıların dillerini kaydırıp açıp içeri girdi. 4 kadın, Eda Kısa isimli bir kadının da evine girerek evden altın 9 bilezik, 2 yüzük, 2 bileklik ve 3 altın kolyeyi çalıp kayıplara karıştı. 


Evinin soyulduğunu öğrenen Eda Kısa polise başvurdu
Polis bu tür şikayetlerin artması üzerine zanlıları yakalamak için Çukurova ilçesinde harekete geçti. Polis bir apartmanda 4 şüpheli kadın olduğu ihbarı gelmesi üzerine adrese baskın yaptı. Şüpheli 4 kadın, apartmanda bir eve girmeye çalışırken suçüstü yakaladı. Kadınlar polise zorluk çıkartıp hırsız olmadıklarını ileri sürdü. Ancak kadın polis çağrılarak yapılan detaylı aramada zanlılardan Nazan Y.'nin cinsel organında uzun ve ince plastik bir aparat ele geçirildi. 
Kadının bu aparatı kilitlenmeden çekilen kapıların dilini kaydırarak açmaya yaradığı öğrenildi. Cinsel organından aparat çıkan Nazan Y.'nin ise 8.5 aylık hamile olduğu görüldü. Kadınların apartmana 4 kadınla birlikte gelerek aile süsü verdiği böylece dikkat çekmediği belirlendi. 8.5 aylık hamile kadının gözaltında "şimdi doğuracağım, beni bırakın, oğlum olacak" dediği öğrenildi. Zanlılar ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x