KARŞIYAKA STADYUMU İÇİN GERİ SAYIM

KARŞIYAKA STADYUMU İÇİN GERİ SAYIM

KARŞIYAKA STADYUMU İÇİN GERİ SAYIM

13 Haziran 2017 - 13:49

Tüm Karşıyakalıların yıllardır merakla beklediği tartışmalı "Stat ne zaman açılacak?" sorunun cevabını Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar verdi.
Akpınar, stadyumu istemediğine dair söylemler olduğunu ancak bunların gerçeği yansıtmadığını, kendisinin de stadyum istediğini fakat belirlenen alanda uzun vadede kente fayda sağlamayacağını belirtti. "Sen bize projeyi düzgün gönder, ben meclise sunayım" diye konuştu
Gençlik Spor Bakanlığı'nın bir projesi olarak Başbakan tarafından söylenen Karşıyaka Stadyumu 35 projenin içerisinde yer alıyor. Konum olarak Yalı'nın belirlenmesi üzerine projenin eksiklerle dolu olduğunu söyleyen Akpınar, stadyumun yer alması gereken bölgenin 7/24 yaşayan bir spor olarak değerlendirilmesini, kulübün altyapısının özellikle o alanı kullanıp, hem sportif müsabakalarını hem de kursların olması gerektiğini vurguladı.
"Ne yazık ki stadyum şimdiki yerinde yapıldığı zaman projeyi o alana koyduğumuzda bombeleri ile apartmanların balkonlarına kadar geliyor. Belediye başkanı istemiyormuş gibi bir şey yok. Bir kere tek başıma karar alamam. Meclise sunarım. Zan altında bırakabilecek bir durumda oylama yapılmasına izin vermem. Projede ambulans, itfaiye, taraftar giriş çıkışları doğru düzgün belli değil. Orada bir kargaşa halinde taraftar stadı boşaltmak istediğinde birbirini ezer. Sen bize projeyi düzgün gönder, ben meclise sunayım diye ilgili Bakanlığa atıfta bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x