SAHTE ESTETİKÇİ’NİN TAHLİYESİNE İTİRAZ!

SAHTE ESTETİKÇİ'NİN TAHLİYESİNE İTİRAZ!

SAHTE ESTETİKÇİ'NİN TAHLİYESİNE İTİRAZ!

03 Ağustos 2017 - 14:29


"Sahte estetikçi" kuaförün tahliye edilmesine itiraz
Adana'da kendisini doktor olarak tanıtarak bir  hemşirenin de bulunduğu 4 kişiye dudak dolgusu ve botoks yaptığı iddia edilen  tutuklu kuaförün tahliye edilmesine itiraz edildi.

Mağdurlar arasında yer alan hemşire Merve Keleş, avukatı Hatice Uçar  aracılığıyla, 1 Ağustos'ta yapılan duruşmada sanık Soner G. hakkında tahliye  kararını veren Adana 3. Asliye Ceza Mahkemesine itiraz dilekçesi verdi.

Keleş, sanığın kendisini doktor olarak tanıttığını ileri sürerek,  tekrar tutuklanmasını talep etti.

Avukat Hatice Uçar da AA muhabirine yaptığı açıklamada, sanık  Gülnaz'ın 3 ayrı suçtan yargılanması, istenen hapis cezası miktarının fazla  olması, suçun birden fazla kişiye yönelik yapılması ve yaşanan olayın toplumda  infial uyandırması nedeniyle tahliye kararına itiraz edip, sanığın tekrar  tutuklanmasını istediklerini söyledi.

- Dava süreci

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde hemşire  olarak çalışan Merve Keleş, geçen nisan ayında kendisini medikal estetik doktoru  olarak tanıtan kuaför Soner G'ye dudak dolgusu yaptırdıktan sonra dudakları aşırı  derecede şişmiş ve tedavi altına alınmıştı.

Hemşire Keleş'in şikayeti ve medyada olayın duyulması üzerine Soner  G'nin Z.L, G.S. ve eşi C.S'ye de dudak dolgusu ve botoks yaptığı ortaya çıkmıştı.

Yapılan soruşturma sonunda Soner G. hakkında, "Tababet ve Şuabatı  Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'a muhalefet" suçundan 2 yıldan 5 yıla  kadar hapis cezası istemiyle dava açılmıştı.

Daha sonra sanıkla ilgili  "dolandırıcılık" ve "taksirle yaralama"  suçlarından toplam 12 yıla kadar hapis cezası istemiyle 2 ayrı dava daha  açılarak, tüm davalar birleştirilmişti.

Hırsızlık suçundan hakkında kesinleşmiş 5 yıl 3 ay hapis cezası  nedeniyle cezaevinde bulunan sanık hakkında 1 Ağustos'ta görülen duruşmada bu  davayla ilgili tahliye kararı verilmişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x