SURVİVOR VOLKAN’DAN ESER WEST İTİRAFI!

SURVİVOR VOLKAN'DAN ESER WEST İTİRAFI!

SURVİVOR VOLKAN'DAN ESER WEST İTİRAFI!

30 Mayıs 2017 - 23:10

'Survivor 2017'ye veda eden Volkan Çetinkaya, açlığa dayanamayarak kendi isteğiyle adadan ayrılan Eser West hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.
TV8'de yayınlanan 'Survivor Panorama' programına konuk olan Volkan Çetinkaya, eski takım arkadaşı Eser West'in yarışmanın başlarında kendisine gelip söylediklerini açıkladı.

"ESER ÇEHREMİ DEĞİŞTİRDİ"

Başarılı yarışmacı, "Eser o adada çehremi değiştiren adamdır, adam gibi adamdır da zaten. Sembol oyununda Eser tişörtünü alıp kafasını yere eğdi. 'Bu bench'te kimse kafasını öne eğip oturmasın. Benim moralim bozuluyor ve sembol oyunlarına çıkamıyorum' dedim. Gökhan 'Bunu akşam adada konuşalım' dedi. O gün kendisini sözcü ilan edip Anıl'a 'Siz çok gülüyorsunuz' dedi. Eser'e de 'Senin moralin bozulduğu zaman biz bir şey yapamıyoruz' tarzında konuşmalar yaptı. Eser'in yüzüne kafasını öne eğmemesi gerektiğini, takımın moralini olumsuz yönde etkilediğini söyledim. Sabah kalktığımızda Odegay, Yiğit ve Gökhan, Eser'in yanındaydı. Sonra Eser yanıma geldi, 'Konuştuğun adamlara, yola çıktığın adamlara dikkat et' dedi. Gökhan barakaya geldi, 'Eser'e karşı arkamdan konuştun mu?' diye sordum. 'Hayır, dünkü konular' cevabını verdi. Bunun üzerine Eser'le tekrar konuştum. 'Yiğit ve Gökhan bu işin başını sen olduğunu düşünüyor. Benim yüzüme söylediğin halde arkamdan konuşmuşsun gibi aktarıyorlar' dedi. Gökhan'a tekrar sorduğumda bunu kabul etti. Zaten Eser'in beni uyarmasından sonra diğer gruba geçtim" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x