’SUİKAST TİMİ’ ARAÇTAN İNMEK İSTEMEYİNCE SANIKLAR BÖYLE...

’SUİKAST TİMİ’ ARAÇTAN İNMEK İSTEMEYİNCE SANIKLAR BÖYLE GÖTÜRÜLDÜ!

’SUİKAST TİMİ’ ARAÇTAN İNMEK İSTEMEYİNCE SANIKLAR BÖYLE GÖTÜRÜLDÜ!

14 Temmuz 2017 - 14:28

15 Temmuz darbe girişiminde Marmaris’te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik suikast girişimine ilişkin 44’ü tutuklu 47 sanıklı davada üçüncü duruşmanın 2’nci celsesi başladı. Araçtan inmemek için direnen sanıklar karga tulumba taşındı.

Cezaevi aracı tarafından duruşmanın yapılacağı salona getirilen sanıklar, duruşma salonuna girişte yaşanan sıkışıklık ve araçların hareket galibiyetinin azalması nedeniyle 30 metrelik yolu yaya olarak götürülmek istendi. Sanıklar bu sırada araçtan inmek istemediler. Alınan güvenlik tedbiri sonrası sanıklar araçlarından tek tek indirilerek salona götürüldü. Sanıklar jandarma eşliğinde duruşma salonuna götürülürken bazıları zorluk çıkardı ve direndi. Direnen sanıklar jandarma ekipleri tarafından karga tulumba salona taşındı.

JANDARMAYA ZORLUK ÇIKARDILAR

Sanıklardan eski Özel Kuvvetler personeli Üsteğmen Enes Yılmaz ve eski Yüzbaşı Haldun Gülmez duruşma salonuna gitmekte ısrar ettiler. Sanıklar jandarma ekiplerine zorluk çıkartması üzerine bacakları yerden kesilerek duruşma salonuna taşındılar. Yine bazı sanıklar duruşma salonuna gitmemek için jandarma ekiplerine zorluk çıkarttı.
GÖKHAN GÜÇLÜ KIRMIZI TİŞÖRT İLE ÇIKTI

Dün yapılan duruşmaya üzerinde ‘Hero’ yazılı tişört ile çıkan sanıklardan Gökhan Güçlü öğleden sonra yapılan duruşmaya katılmamıştı. Sanık Güçlü’nün bugünkü duruşmaya ise üzerinde yazı bulunmayan kırmızı bir tişörtle geldiği görüldü.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x