16 BİN BUCALI’YA İFTAR

16 BİN BUCALI'YA İFTAR

16 BİN BUCALI'YA İFTAR

25 Mayıs 2017 - 12:21

İzmir’in Buca ilçesinde Ramazan ayı boyunca farklı mahallelerde kuracak iftar sofralarıyla 16 bin kişi Ramazanın bereketini paylaşacak.
İzmir'in Buca ilçesinde Ramazan ayı boyunca farklı mahallelerde kuracak iftar sofralarıyla 16 bin kişi Ramazanın bereketini paylaşacak.

Buca Belediyesi 27 Mayıs'ta başlayacak Ramazan öncesi hazırlıklarını tamamladı. Ramazan ayının manevi iklimi ve atmosferi Buca'nın meydan ve alanlarında coşkuyla yaşanacak. Ramazan etkinlikleri kapsamında her akşam farklı bir mahallede olmak üzere kurulacak iftar sofralarında toplam 16 bin kişi oruç açacak. İlk iftar 27 Mayıs Cumartesi günü Kasaplar Meydanında kurulacak 1000 kişilik sofrada yapılacak. İlk iftarda semazen gösterileri ve tasavvuf müziği konseri de yer alacak.

27 Mayıs Cumartesi günü Kasaplar Meydanında düzenlenecek ilk iftar sofrası ile başlayacak Ramazan ayı etkinlikleri tüm ay boyunca ilçenin dört bir köşesinde devam edecek. Kasaplar Meydanında düzenlenecek "Hoş geldin Ramazan" eğlencesinde tasavvuf müziğinin muhteşem tınıları ile keyiflenecek olan Bucalılar, Türk Sanat Müziği solisti Yalçın Öztüfekçi'nin vereceği konser ve Buca Belediyesi Halk Oyunları Topluluğunun dans gösterileri ile Bucalıların Ramazan ayını keyifle yaşaması sağlanacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x