Bu Kadarına da Pes!

Bu Kadarına da Pes!

Manavgat’ta motosiklet ile otomobilin çarpıştığı kaza sonrasında sürücüsü can derdinde olan motosikletin başına giden başka bir motorcu, hasarlı motosikletin deposuna hortum sokup kendi motosikletine benzin aktardı. Yakalanınca da pişkin pişkin şu cevabı verdi...

12 Kasım 2017 - 15:08 - Güncelleme: 12 Kasım 2017 - 15:11

Manavgat-Antalya D-400 karayolunda meydana gelen ve 1 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan kazanın ardından yaşananlar pes dedirtti! O anlar kameralar tarafından da saniye saniye görüntülendi. 
 
HAYATİ TEHLİKESİ VAR

Manavgat istikametinden Gültepe istikametine gitmekte olan Üzeyir Kuş’un kullandığı 07 L 816 plakalı motosiklet, Gültepe istikametinden Manavgat istikametine seyir halindeki Ali Osman Kayahan’ın kullandığı 07 JJ 990 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü Üzeyir Kuş, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü Üzeyir Kuş hayati tehlikeyi henüz atlatamadı
 
BECEREMEYİNCE ETRAFTAN YARDIM BİLE İSTEDİ!

Kazanın ardından olay yerine koşan vatandaşlar yaralıya yardım etmek isterken, motosikletiyle olay yerine gelen bir kişi kaza yapan ve parçalanan motosikletin benzinini yanında getirdiği plastik hortumla kendi motorunun deposuna aktarmaya çalıştı. Başaramayınca da çevredeki vatandaşlardan yardım istedi ve onların yardımıyla amacına ulaştı.

KAZA YAPANIN YAKINI ZANNETMİŞLER!

Vatandaşlar, benzini boşaltan kişiyi kaza yapan kişinin yakını zannederek yardımda bulunurken, benzini boşaltan kişinin yaralının yanına bile yaklaşmadan direk motorun benzinini boşaltmasından şüphelenen gazeteciler şüpheliyi kayıt altına aldı.

Basın mensubunun uyarısıyla bu kişiyi sorgulayan jandarma, zanlının hırsızlık amacıyla olay yerinde bulunduğunu belirledi.

'YERE DÖKÜLÜYORDU. TELEF OLMASIN DİYE YAPTIM'

Jandarma tarafından olay yerinde yapılan sorgulamasında benzinin yere döküldüğünü ve telef olmaması için hortumla kendi motosikletine aktarmaya çalıştığını söyleyen şüphelinin sözleri jandarmayı ikna etmeye yetmedi.

Jandarma aracına alınan ve adının Doğan B. olduğu belirlenen şahsın ehliyetine de alkollü araç kullanmaktan el konulduğu belirlendi. Şüpheli gözaltına alındı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x