MHP’DE BİR AYRILIK DAHA! MERAL AKŞENER’İN PARTİSİNE...

MHP'DE BİR AYRILIK DAHA! MERAL AKŞENER'İN PARTİSİNE GEÇİYOR...

MHP'DE BİR AYRILIK DAHA! MERAL AKŞENER'İN PARTİSİNE GEÇİYOR...

21 Ağustos 2017 - 10:35 - Güncelleme: 21 Ağustos 2017 - 10:44


7 Haziran 2015 seçimlerinden sonra Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye karşı oluşturulan muhalif hareket içinde yer alan MHP eski Milletvekili Koray Aydın da Akşener ile birlikte hareket etme kararı aldı.

Resmi twitter hesabından MHP’yi takip etmeyi bırakan Aydın, yarın Akşener'le birlikte bir basın toplantısı düzenleyerek MHP’den ayrıldığını açıklayacak.

Swiss Otel’de saat 10.30’da düzenlenecek basın toplantısında Aydın’ın konuşmasının ardından da Akşener’in kısa bir açıklama yapması bekleniyor.

Aydın, 7 Haziran’ın ardından Bahçeli’ye karşı muhalif hareketlenmenin içinde yer alıp genel başkanlığa oynayanlar arasında partiden ihraç edilmeyen tek isimdi.
EKİMİN ŞİFRESİ

Başlangıç olarak da kasım ayı yerine ekim ayı ilan edildi. Beklenen tarih ise 29 ekim. Start verilecek yer de Samsun olarak seçildi. Daha önce kasım olarak ilan edilen tarihin ekime çekilmesinde ise FETÖ lideri Gülen’in son paylaşımlarda yer alan fotoğrafında saatin 11.00’i göstermesi etkili oldu. Akşener ve ekibi, bunun kendileri üzerinden şifreli bir mesaj olarak algılanabileceği gerekçesiyle tarihi öne çekti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x