ZİRVEDE KRİTİK MÜCADELE SÜRÜYOR! CANLI ANLATIM

ZİRVEDE KRİTİK MÜCADELE SÜRÜYOR! CANLI ANLATIM

ZİRVEDE KRİTİK MÜCADELE SÜRÜYOR! CANLI ANLATIM

30 Nisan 2017 - 19:51

Spor Toto Süper Lig 29. hafta mücadelesinde, ligde 2. sırada yer alan Medipol Başakşehir, lider Beşiktaş ile karşı karşıya geliyor.

Lider Beşiktaş, sezonun en önemli maçına çıkıyor. Siyah-beyazlılarda hedef, zorlu maçtan galibiyetle ayrılarak puan farkını 10'a çıkarmak!

Süper Lig lideri Beşiktaş, 29. hafta mücadelesinde Başakşehir'e konuk oluyor. Ligde 64 puanla lider durumda bulunan siyah-beyazlılar, 57 puanla ikinci sırada yer alan rakibini yendiği takdirde puan farkını 10'a yükseltecek ve şampiyonluğa bir adım daha yaklaşacak. Karşılaşmanın berabere bitmesi durumunda puan farkı 7'de kalacak, Başakşehir'in galip gelmesi durumunda ise 4'e inecek. Bu iki ihtimalde ise bir sonraki hafta oynanacak olan Beşiktaş- Fenerbahçe derbisi, şampiyonluk yarışını direkt olarak etkileyecek.

CANLI ANLATIM

Başakşehir Beşiktaş maçı canlı anlatımı ile beraberiz. Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında lider Beşiktaş, en yakın takipçisi Başakşehir’e konuk oluyor. Başakşehir Beşiktaş maçı canlı anlatımı, canlı skoru ve detayları burada…

Başakşehir Beşiktaş maçı canlı anlatımı için doğru adrestesiniz. Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında lider Beşiktaş, 2. sırada bulunan en yakın takipçisi Başakşehir’e konuk oluyor. Bjk Başakşehir maçı canlı anlatımı ve Başakşehir Beşiktaş maçı canlı skor kaç kaç gibi tüm detaylar bu haberde yer alacak. Lider Beşiktaş, son  5 haftaya girilirken, Başakşehir deplasmanına gidiyor. Başakşehir’le arasındaki 7 puan farkını açmak isteyen Beşiktaş, zorlu deplasmandan gol veya goller bularak haftayı kayıpsız kapatmak istiyor. Başakşehir ise Beşiktaş karşısında kendi evinde rakibine şoku yaşatmak istiyor. Beşiktaş Başakşehir maçı canlı anlatımı, Bjk Başakşehir maçı canlı skor kaç kaç gibi detaylara turkiyegazetesi.com.tr adresinden öğrenebilirsiniz… İşte Bjk Başakşehir maçı ile ilgili öğrenmek istedikleriniz…

BAŞAKŞEHİR 3-0 BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI ANLATIM

30'Talisca'nın orta alandan getirerek Babel'e verdiği pasta Başakşehir savunması araya girerek pozisyonu uzaklaştırdı.
29'Beşiktaş'ta Aboubakar ısınmak için kulübeden çıkarak kale arkasına doğru gidiyor.
28'Başakşehir çok etkili oynuyor. Skorda 3-0'lık üstünlüğü bulunan ev sahibi ekip, oyunda da üstün bir görüntü sergiliyor.
27'Beşiktaş savunmasının arkasına çizgiye doğru kaçan Mossoro, ceza sahasına girip pasını Visca'ya verdi. Visca'nın vuruşu az farkla auta gitti.
26'Oyunu sol kanada taşıyan Başakşehir'de Cengiz'in geriye döndüğü topta Emre'ye Talisca faul yaptı.
25'Beşiktaş'ın Cenk'le buluşturduğu topta Başkaşehir savunması yerinde müdahale ederek tehlikeyi önlüyor.
24'Başakşehir sağ kanatta taç atışlarıyla ilerlemeye çalışıyor. Beşiktaş savunması pozisyona izin vermeyerek topu taca gönderiyor.
23'Volkan Babacan kale vuruşu kullanacak.
23'Adriano'nun sol kanattan sağdaki Gökhan'a attığı top auta çıktı.
22'Topla Oynama: Başakşehir % 39 - Beşiktaş % 61
21'Beşiktaş sağ kanattan Quaresma ile gelmeye çalışıyor ama Başakşehir savunması aşırı motive şekilde ve rakibine nefes aldırmıyor.
20'Cengiz'in sol kanattan içeri yaptığı ortayı alan Adebayor kaleciyle karşı karşıya kaldı ama pozisyonda yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.
19'Başakşehir muhteşem bir başlangıç yaparak 18 dakikada 3-0 öne geçti. Beşiktaş'ta büyük bir şok yaşanıyor.

18'Sol kanattan Beşiktaş ceza sahasına girerek çizgiye inen Cengiz Ünder'in vuruşunda Fabri'nin müdahalesi yeterli olmadı ve üst direğin içine çarpan top ağlarla buluştu.
18'GOL

17'Başakşehir savunmasında Bekir pas vermek isterken Oğuzhan araya girdi. Oğuzhan'ın Cenk'i düşünerek verdiği pasta Bekir araya girerek hatasını telafi etti.
16'Adebayor'un Tosic'e yaptığı harekete faul kararı veren hakem Cüneyt Çakır, Adebayor'a da sarı kart gösterdi.
15'Direkten dönen topu alan Talisca sağa çekip vurdu kaleci Volkan muhteşem bir şekilde topu çıkardı.
15'Quaresma'nın sağ kanattan getirip yerden içeri gönderdiği topa Oğuzhan gelişine vurdu top direkten döndü.
14'Kupa maçında Fenerbahçe'ye karşı 12 dakikada iki gol bulan ev sahibi ekip, aynı dakikalarda bu kez Beşiktaş'a iki gol attı.
14'Kupa maçında Fenerbahçe'ye karşı 12 dakikada iki gol bulan ev sahibi ekip, aynı dakikalarda bu kez Beşiktaş'a iki gol attı.
13'Adebayor'un golünde Beşiktaş savunması ofsayt diye duraksadı ama pozisyona devam eden Adebayor sol çaprazdan kaleci Fabri'yi avlayarak farkı 2'ye çıkardı.

12'Visca'nın sağ kanattan ceza sahasına girerek Adebayor'a verdiği pası golcü oyuncu gole çevirdi.
12'GOL

11'Başakşehir savunmasından uzun gönderilen topu almak isteyen Adebayor-Marcelo mücadelesinde top kaleci Fabri'ye gitti.
10'Mossoro ile girdiği mücadelede ayağına darbe alan Adriano yerde kaldı. Beşiktaş faul atışıyla oyuna başlayacak.
10'Quaresma'nın sağ çaprazdan kullandığı serbest vuruşta, ceza sahasına yapılan ortayı kaleci Volkan kontrol etti.
9'Maçın başında gelen golle Başakşehir skor üstünlüğünü ele geçirdi. Beşiktaşlı oyuncular biraz daha agresif bir görüntü sergiliyor.
8'Sezonun ilk devresinde Beşiktaş'a 1 gol atan Cengiz, hafta içinde kupada Fenerbahçe'ye attığı 2 golle de yıldızlaşmıştı

7'Cengiz Ünder çalımlarla Beşiktaş ceza sahasına girerek kaleci Fabri'nin bacak arasından güzel bir gol atarak takımını öne geçirdi.
7'GOL

7'Başakşehirli oyuncular top çevirirken kalecisi Volkan'a kadar döndü. Beşiktaş'ın hücum oyuncuları da baskı yapıyor.
6'Kullanılan köşe vuruşunu savunma uzaklaştırdı. Dönen topta Caiçara'nın pası taca çıktı.
6'Visca sağ kanattan ilerledi, Adriano'nun savunmadaki müdahalesiyle top kornere gitti.
5'Başakşehir sağ kanadı kullanarak hücum geliştirmeye çalışıyor.
4'Başakşehir taç atışı sonrasında topu Beşiktaşlı oyunculara verdi.
3'Hakem Cüneyt Çakır pozisyonu devam ettirirken, Quaresma rakibinin yerde kaldığını görünce topu taca gönderdi.
3'Başakşehir yarı sahasında Eren Albayrak, Quaresma'nın müdahalesiyle yerde kaldı.
3'İlk dakikalarda iki takım da top çevirerek oyun kurmaya çalışıyor.
2'Gökhan'ın Talisca'ya gönderdiği topu savunma uzaklaştırdı.
1'Beşiktaş'ın Cenk'le ilk hücumunda top auta çıktı.
1'Cenk Tosun'un vuruşuyla mücadele başladı.

İLK 11'LER:

Başakşehir: Volkan, Caicara, Attamah, Bekir, Eren, Holmen, Emre Belözoğlu, Cengiz, Visca, Mossoro, Adebayor
Beşiktaş: Fabri, Gökhan, Marcelo, Tosic, Adriano, Oğuzhan, Atiba, Quaresma, Talisca, Ryan Babel, Cenk Tosun
Lider Beşiktaş lig ikincisi Başakşehir’e konuk oluyor

7 puan önde olan Kartal kazanırsa “ŞAMPİYON.” yazdıracak. Beraberlik de Beşiktaş’a yarayacak. Başakşehir’in galibiyeti ise bitime 5 hafta kala “BİR UMUT” olacak

Süper Toto Süper Lig’de bu akşam “süper” bir maç bizi bekliyor. Bir tarafta lider Beşiktaş, karşısında ise ligde ikinci sırada bulunan Medipol Başakşehir. Ligde bitime 6 hafta var ve bu mücadeleden çıkacak sonuç bir anlamda “TAMAM” ya da “DEVAM” özelliğinde. Kara Kartal, kazanırsa 10 puanlık avantajı cebine koyacak ve şampiyonluğu erken ilan etme şansına sahip olacak. Beraberlik yine Beşiktaş’ın lehine. Siyah-beyazlılar 7 puanlık farkı koruduğu gibi makası bir hafta daha daralacak.
Talisca’nın ligde 10 golü bulunuyor. Son 3 maçta da 3 golü var.

Başakşehir cephesinde ise tek ihtimalli bir maç. Şampiyonluk için mutlaka kazanmaları gerekiyor. Olası bir yenilgi şampiyonluğun gitmesinin yanı sıra Şampiyonlar Ligi şansını da zora sokuyor. Sezonun ilk maçında 1-1 berabere kalan taraflar bir anlamda “final” sınavına çıkıyor. Başakşehir açısından maçın ayrı bir önemi de galip gelmesi halinde bir sezonda şampiyon takımları yenen ikinci takım (İlki Kasımpaşa) unvanını eline  geçirecek olması. Başakşehir’de önemli eksikler var ama önemli kozlardan birisi Galatasaray maçında hat-trick yapan Adebayor olacak. Kartal’ın önemli kozlarından birisi ise son maçların formda ismi ve transferin gözdesi Anderson Talisca…
Adebayor’un Başakşehir forması altında 9 maçta 6 golü var. Ligde ise 5. 
9 FUTBOLCU KART SINIRINDA
Beşiktaş’ta Başakşehir maçı öncesi Atiba, Tosic ve Atınç kart görmeleri halinde Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecek. Başakşehir’de ise Mossoro, Visca, Uğur, Alparslan, Cengiz ve Holmen sarı kart görürlerse Antalya maçında oynayamayacaklar. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x