Hayranlarının sürprizi duygulandırdı

Hayranlarının sürprizi duygulandırdı

Hayranlarının sürprizi duygulandırdı

29 Mart 2017 - 20:10

Özgün'ün hayranları, sosyal medya fenomeni haline gelen şarkıcının oğlu Ediz'in üçüncü yaş gününü unutmadılar.Özgün, önceki gün Venezia Mega Outlet'te yapılan bir etkinliğe katıldı. Etkinliğin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Özgün, yeni single çalısması 'Gelmiyorsun' adlı parçasının çok beğenildiğini söyledi. 

Down sendromlu olan oğlu Ediz'in çok seveni olduğunu belirten şarkıcı, "Herkese teşekkür ediyorum. Onlara güzel sözleri, güzel yazıları, iyi niyetlerini, dilekleri, dualari hep Instagram'da Twitter'da yazıyorlar. Seviyorlar ne mutlu bana ne mutlu Ediz'e" dedi.

"Hem yeni single, aynı zamanda oğlunuz ilgileniyorsunuz. Zor olmuyor mu?" sorusuna, "Zor oluyor tabii ki. İlk önce aile sonra müzik. Ondan sonrada sporun aksatmadan hakkını vermeye çalışıyoruz" dedi.

"ÜLKECE DOWN SENDROMU HAKKINDA BİLİNÇLENMELİYİZ"

21 MART Down Sendromu Farkındalık Günü'nde Kahramanmaraş'ta aileler ile bir araya geldiğini dile getiren şarkıcı, "Onlarla neler yapacaklarını, yapabileceklerini konuştuk. Mümkün olduğu kadar aileleri bilgilendirmeye çalışıyoruz. Bence genel olarak Türk halkını bilgilendirmemiz lazım. Herkesin araştırıp öğrenmesi lazım, down sendromunun genetik farklılık olduğunu. Bunları dile getirmeye çalışıyoruz" şeklinde konuştu. 

HAYRANLARI EDİZ'İ UNUTMADI

Sanatçının hayranları adeta sosyal medya fenomeni haline gelen oğlu Ediz'in geçen gün günlerde üçüncü yaş gününü unutmayarak sürpriz şekilde pasta kestiler. Duygulandığı görülen Özgün, hayranlarına teşekkür ettikten sonra mumları oğlu yerine üfleyerek pastayı kesti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x