ERDOĞAN’DAN BEDELLİ ASKERLİK AÇIKLAMASI!

ERDOĞAN'DAN BEDELLİ ASKERLİK AÇIKLAMASI!

ERDOĞAN'DAN BEDELLİ ASKERLİK AÇIKLAMASI!

13 Haziran 2017 - 12:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kabinenin gündeminde bedelli yok dedikodusu var. Bedelli ile ilgili sözler bana ait değil dedikodu" ifadesini kullandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan grup toplantısı öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, bedelli askerlikle ilgili  sosyal medyada kendisine atfedilen sözlere tepki gösteren Erdoğan "Kabinenin gündeminde bedelli yok dedikodusu var. Bedelli ile ilgili sözler bana ait değil dedikodu" ifadesini kullandı. 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşuyor. "AK Parti olarak, eğitimi önceliklerimizin en ön planına aldık" diyen Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle: Cumhuriyet tarihinin en büyük reformunun gerçekleştirdiğimiz alanlardan bir sağlık sektörü oldu. 19 bin olan yatak sayısını 153 bine çıkardık. Sağlık kurumlarında hizmet verenlerin sayısını 875 bine ulaştırdık. Tıp Fakültelerimizin sayısını da artırma gayretinde olduk. Son olarak şehir hastaneleri projemizi hayata geçiriyoruz.Sağlık üniversitelerinin ilk adımlarını biz attık. Son olarak şehir hastaneleri projesini hayata geçirdik. Şehir hastanelerimizin tamamını inşallah 1.5 yıl içinde açıyoruz. AK Parti insana odaklı bir Türkiye'yi hedeflemiştir.

DEVAM EDEN PROJELER

2023 yılına kadar hızlı tren hattı uzunluğunu 12 bin kilometreye çıkarmayı hedefliyoruz. Tren ağını da 25 bin kilometreye ulaştırmak amacındayız. İstanbul Boğazı'nı denizin altından ilk defa, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile boğazın üzerinde 3. defa birleştirdik. Acaba, asırlarca boğazın altından böyle bir hat geçecek denilseydi buna inanır mıydınız? Ecdadımız inanmış. Hatta ecdadımız proje de yapmış. Bunu gerçekleştirmek bize nasip oldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x