AÖF SINAV YERLERİ AÇIKLANDI!

AÖF SINAV YERLERİ AÇIKLANDI!

SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA...

31 Mayıs 2017 - 09:02

AÖF sınav yerleri bilgisinin de yer aldığı 'sınav giriş belgesi' adayların erişimine açıldı. Anadolu Üniversitesi açıköğretim öğrencileri, 3-4 Haziran'da yapılacak olan AÖF Bahar Dönemi dönem sonu sınavlarının giriş belgelerini online sistem üzerinden edinebilecekler. AÖF sınav giriş belgesi sorgulama sayfası ve 2017 Açıköğretim Fakültesi sınav takvimi detayda!
AÖF sınavı için sınav giriş yerleri adaylar tarafından merakla bekleniyordu. Açık Öğretim Fakültesi'nin resmi internet sitesinde konu hakkında merakla beklenen duyuru yapıldı. AÖF sınav giriş belgeleri açıklandı. Peki AÖF sınav giriş belgeleri nasıl alınacak? İşte konu hakkında tüm detaylar

AÖF Bahar Dönemi Dönem sonu sınavları için geri sayım başladı. 3-4 Haziran tarihinde yapılacak olan AÖF final sınavlarının giriş yerleri AÖF resmi internet sitesi üzerinden erişime açıldı. Açıköğretim Fakültesi final sınavının giriş yerleri "aof.anadolu.edu.tr/anasayfa/" adresinden sorgulanacak. Adaylar sınav giriş belgelerini sisteme öğrenci girişi yaparak temin edebilecekler. Sınav giriş belgeleri adreslere postalanmayacak.

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ ALMAK İÇİN TIKLAYIN

AÖF'TE 4 YANLIŞ 1 DOĞRUYU GÖTÜRECEK

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının yazısı gereği, 2016-2017 Öğretim Yılından itibaren Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinde, sınav sonuçlarının değerlendirilmesinde çoktan seçmeli beş seçenekli test tipi sorularda, dört yanlış cevabın bir doğru cevabı eksiltmesi, Anadolu Üniversitesi Senatosunun 04/10/2016 tarihli ve 7/8 sayılı kararıyla kabul edilmiştir.

AÖF 2017 SINAV TAKVİMİ

29-30 Nisan'da yapılan ara sınavların ardından dönem sonu sınavları 3-4 Haziran'da yapılacak. 2016-2017 üç ders sınavı ise 22 Temmuz 2017'de yapılacak.

Öğrenciler geçmiş yıllara ait sınav soru ve cevaplarına http://ekampus.anadolu.edu.tr adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile giriş yaparak ulaşabilirler. Ayrıca dönem içisoru ve cevapları sınavların ardından açıklanmaktadır.nde yapılacak olan ara sınavı ve dönem sonu sınavı
Sınav sonuçları, sınav tarihinden itibaren yaklaşık 15 gün içinde açıklanmakta olup sınav sonuçları öğrencilerin adreslerine ayrıca postalanmamaktadır.
AÖF DÖNEM SONU SINAVI NE ZAMAN?
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi son sınavları 3 Haziran 2017 - 4 Haziran 2017 tarihlerinde gerçekleşecek. AÖF sınavına girecek olan öğrencilerin yanlarında kimliklerini ve sınav giriş belgelerini bulundurmaları zorunludur.
AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?
AÖF dönem sonu sınavına katılım sağlayacak olan öğrenciler, Anadolu Üniversitesi'nin resmi internet sayfasında yer alan öğrenci sistemine giriş yaparak sınav giriş belgesine erişebilecekler. AÖF sınav giriş belgesinin görüntülenebilmesi için T.C. kimlik no ve öğrenci şifresinin sisteme girilmesi yeterli.
AÖF SINAVINDA GEREKLİ BELGELER
* Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi
* Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi
* Fotoğraflı ve soğuk damgalı nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, zorunlu askerlik görevini yerine getirmekte olan er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi, Türkiye Barolar Birliği tarafından verilen Baro Kartı/Avukat Kimlik Belgesi, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar, yurt dışında yapılan sınavlarda o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu amaçla kullanılabilir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x