’DEVLET VAKFINA BAĞIŞ YAP, DERSTEN GEÇ’

'DEVLET VAKFINA BAĞIŞ YAP, DERSTEN GEÇ'

EGE ÜNİVERSİTESİ'NDE SKANDAL!

07 Temmuz 2017 - 11:45

Ege Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü'nün resmi internet sitesinde yayınlanan ve "Dersten geçmek için devlet vakıflarına bağış yap" diyen duyuru şaşkınlık yarattı. Rektörlük ise konu hakkında inceleme başlattı.
Ege Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü'nün resmi internet sitesinde bugün sabah saatlerinde Prof. Dr. Gökalp Kahraman imzalı bir duyuru yayınlandı.
"100 LİRA BAĞIŞ YAP DERSİ GEÇ"

Topluma Hizmet Uygulamaları dersinden kalan öğrencilere hitaben yazılan duyuruda dersten kalan öğrencilerin devlet vakıflarına yapacakları 100 lira tutarındaki bağışı belgelemeleri durumunda 100 not ile geçebilecekleri bildirildi.
REKTÖRLÜK: İNCELEME BAŞLATILDI

Duyuruda 'Topluma Hizmet Uygulamaları Dersini Alanların Dikkatine Kalan öğrenciler Mehmetçik Vakfı'na veya 15 Temmuz şehitleri ve gazileri vakfına veya Kızılay'a 100 lira bağışlayıp, teşvik ederlerse yani vesikalandırırlarsa 100 not ile geçerler. Prof. Dr. Gökalp Kahraman' ifadelerine yer verildi.
Ege Üniversitesi Rektörlüğü'nden yapılan açıklamada ise 'Böyle bir uygulamamız yoktur. Bu bilgi ile ilgili tüm incelemeler başlatılmıştır' denildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x