DEVLER LİGİ’NDE REAL MADRID’E BÜYÜK ŞOK!

DEVLER LİGİ'NDE REAL MADRID'E BÜYÜK ŞOK!

03 Kasım 2016 - 09:02

Avrupa'da temsilcimiz Beşiktaş'la birlikte yenilgisiz iki takımdan biri olan Real Madrid, Legia deplasmanında ecel terleri döktü.
Avrupa'da temsilcimiz Beşiktaş'la birlikte yenilgisiz iki takımdan biri olan Real Madrid, Legia deplasmanında ecel terleri döktü. Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda Legia Varşova'ya konuk olan İspanyol devi, zor anlar yaşadığı Polonya deplasmanından 3-3'lük eşitlikle ayrıldı.

57.SANİYEDE TARİHİ GOL

Maça müthiş başlayan Real Madrid, henüz 57. saniyede Gareth Bale'in harika golüyle 1-0 öne geçti. Öte yandan bu gol, Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi'nde attığı en erken gol olarak tarihe geçti. Dakikalar 35'i gösterirken bu kez sahneye Karim Benzema çıktı ve skoru 2-0'a getirdi.

Herkes Real'in rahat bir galibiyet alacağını düşünürken, 40. dakikada Ofoe, jeneriklik bir golle Legia'yı umutlandırdı. İkinci yaroya iyi başlayan Legia, Radovic'in 58'deki golüyle Real Madrid önünde 2-2'lik eşitliği getirdi. 83. dakikada gelişen hızlı atağı golle bitiren Moulin, Legia'yı 2-0 geriden 3-2 öne geçirdi! Ancak bu golden 2 dakika sonra Kovacic, Real'e yeniden eşitliği getirdi. Maçın kalan dakikaları nefesleri keserken, Real Madrid gol için bütün çabaları sonuç vermeyince müthiş maç 3-3 sona erdi.

Bu sonuçla Real Madrid 8 puanla 2. sıraya geriledi. Legia Varşova ise gruptaki ilk puanını aldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x