CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN CHP’Lİ VEKİLİN İDDİALARINI SERT...

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN CHP'Lİ VEKİLİN İDDİALARINI SERT YANIT

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN CHP'Lİ VEKİLİN İDDİALARINI SERT YANIT

13 Eylül 2017 - 13:53


Belediye başkanları toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Belediyecilikte kendi kendimizle yarışıyoruz. Önümüzdeki seçimde çıtayı biraz daha yükseltiyoruz. 2019 martı bizim için olmazsa olmazdır. Başkanlar hedefi 2019 kasımına koymalıdır" dedi. Belediye başkanlarına kendisinin heykelini dikmemesi için talimat veren Erdoğan, "Bunu duyunca ben çok üzüldüm. Bir defa bu  bizim değerlerimize terstir. Ben ne heykelimin dikilmesini, ne masklar  yapılmasını, ne bu tür görseller yapılmasını istiyorum" ifadesini kullandı. 

CHP'li vekilin SİHA iddialarına sert yanıt veren Erdoğan, "SİHA'ların görevi bu vatana ihanet eden teröristleri yok etmektir. Halkımız bu iddiaya gündeme getirenlere sandıkta gereken dersi verecek" diye konuştu.
Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığınca  düzenlenen, "Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı"nda katıldı.  AK Partili 884 belediye başkanına hitap eden Erdoğan, belediye başkanlarına kendisinin heykelini yapmamaları için talimat verdi ve  "Duyunca çok üzüldüm. İstemiyorum, değerlerimize ters" dedi.

Belediye başkanlarına 2019 için beklentisini anlatan hedef oolarak kasım ayını gösteren Erdoğan'ın konuşmasının satır başları şöyle: Belediyeciliklte rakiplerimizle değil, kendimizle yarışıyoruz. Önümüzdeki seçimde çıtayı yükseltiyoruz. Buna uygun projeler geliştirmemiz, ekipleri oluşturmamız gerekiyor. Mektep belediyeler. Belediyecilikten Türkiye'nin yönetimine giden yolun doğru bir yol olduğunu sayısız tecrübe ile gördük. Millete hizmet etmenin sadece yol yapmak değil gönülleri de yapmaktan geçtiğini yaşayarak gördük. 

'MEVCUTLA YENİTEMEYİZ...'

Biz gençliğimize güvendik. İnanıyoruz. Şimdi de kalite sorunumuzu halletmek suretiyle bunu çok daha farklı bir yere taşıyacağız. Bu tablo AK Parti olarak ve bireysel olarak kendimizi yenilememiz, geleceğe hazırlamamızın önemini gösteriyor. Ülkemiz ve dünya öylesine hızlı gelişiyor ki bu yenilenmeyi çok daha köklü bir şekilde yapmamız gerektiği anlaşılıyor. AK Parti'de görev alan her bir arkadaşım benim için partisi için ülkesi için görev yapmış birer kahraman. Bizim partide en vasat görevde yer almış arkadaşlarım muhalefet partilerin yıldızlarından ileridir. 2019 seçimlerinde yüzde 50'nin üzerine çıkmak için mevcutla yetinemeyiz. 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x