ANTALYA’DA FECİ KAZA! HALK OTOBÜSÜ İLE MOTORSİKLET ÇARPIŞTI!

ANTALYA'DA FECİ KAZA! HALK OTOBÜSÜ İLE MOTORSİKLET ÇARPIŞTI!

ANTALYA'DA FECİ KAZA! HALK OTOBÜSÜ İLE MOTORSİKLET ÇARPIŞTI!

10 Mayıs 2017 - 17:41

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde halk otobüsü ile çarpıyan motosikletteki kasksız 2 kişi öldü. Kaza anı otobüsün güvenlik kamerası ile kaydedildi.
Kaza, bugün saat 08.30 sıralarında Kestel Mahallesi İsa Küçülmez Caddesi'nde meydana geldi. İlçe merkezinden Mahmutlar Mahallesi yönüne giden 2 kişinin bindiği plakasız motosiklet, önündeki kamyoneti solladığı sırada sürücünün kontrolünden çıkarak yan yattı. Motosiklet ve üzerindekiler hızla karşı yönden gelen sürücüsü açıklanmayan halk otobüsünün altına girdi. Otobüs başlarında kask olmayan motosikletlileri ezdi. Kazada, üzerinden kimlik çıkmayan motosiklet sürücüsü parçalanarak öldü. Arkasında oturan 27 yaşındaki Mehmet Dağ ise ambulansla kaldırıldığı Alanya Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Jandarma, kazanın olduğu bölgeyi güvenlik çemberine aldı. Cumhuriyet savcısının olay yeri ve hastanedeki incelemesi ardından 2 cenaze otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri kazayla ilgili kamyonet ve halk otobüsü şoförlerinin ifadesini aldı. Motosiklet sürücüsünün kimlik tespiti için de çalışma başlatıldı.

Kazaya karışan motosikletin ise geçen perşembe günü Tosmur Mahallesi'nden çalındığına dair polise müracaatta bulunulduğu belirtildi. Kaza anı otobüsteki ve çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntüde öndeki kamyoneti sollamak isteyen motosikletlinin otobüsün önüne geldiğinde yan yattığı ve otobüsün üzerinden geçtiği görülüyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x