BÜYÜKERŞEN’E SALDIRI OLAYINDA 3 TUTUKLAMA!

BÜYÜKERŞEN'E SALDIRI OLAYINDA 3 TUTUKLAMA!

BÜYÜKERŞEN'E SALDIRI OLAYINDA 3 TUTUKLAMA!

01 Ağustos 2017 - 17:38

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yılmaz Bürükerşen'e saldırı olayı ile ile ilgili gözaltına alınan ve bu sabah adliye sevk edilen 5 şüpheliden 3'ü tutuklanırken, 2'si ise serbest bırakıldı.
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz  Büyükerşen'e saldırı girişiminde bulundukları iddiasıyla gözaltına alınan 5  zanlıdan 3'ü tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi  ekiplerince, 29 Temmuz'daki saldırı girişiminin zanlıları oldukları iddiasıyla  gözaltına alınan Mahfuz Banlı, Mustafa Ç, Yunus Emre Aksoy, Aydın T. ve Yunus  Mehmetoğlu'nun emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, adliyeye sevk edildi. Zanlılardan Banlı, Aksoy ve Mehmetoğlu tutuklandı. Diğer zanlılar ise  adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Eski Bağlar Mahallesi Üniversite Caddesi'ndeki açık hava parkından  yürüyerek geçen Büyükerşen, iş yeri sahibiyle tartışma yaşamıştı. Tartışma devam  ettiği sırada iş yeri sahibinin yanında bulunan kişi, silahını çıkarıp  Büyükerşen'i darbetmeye çalışmış, etraftakilerin araya girmesiyle Büyükerşen,  yara almadan olay yerinden uzaklaştırılarak Haller Gençlik Merkezi'ne  götürülmüştü. Olayla ilgili 5 şüpheli gözaltına alınmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x