GERGİN DURUŞMA! 2 MAFYA LİDERİNİN ADAMLARI AYNI SALONDA

GERGİN DURUŞMA! 2 MAFYA LİDERİNİN ADAMLARI AYNI SALONDA

Yeraltı dünyasının uzun süredir çatışma içerisinde olan iki grubu mahkemede buluştu. Hem duruşma salonunda hem de salon dışında olağanüstü tedbirler alındı. Komando timleri de kuş uçurtmadı.

06 Haziran 2017 - 15:43

Sedat Şahin grubu ve Sarallar arasındaki çatışmalara ilişkin davanın duruşması İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi'nde başladı. Davada hem Sedat Şahin hem de Saral grubunun lideri Burhanettin Saral sanık olduğu için duruşma için olağan üstü güvenlik tedbirleri alındı. Salon dışında tam techizatlı komando timleri nöbet tuttu.

AVUKATLAR İTİRAZ ETTİ
Sedat Şahin 'güvenlik' sebebiyle duruşmaya getirilmedi. Şahin'in avukatları Şahin'in duruşmaya getirilmemesine itiraz etti ve SEGBİS ile duruşmaya katılmasını da kabul etmeyeceklerini belirtti. Avukatlar, Şahin'in duruşmaya getirilmesini isteyerek, bu duruşmadan ayrılacaklarını söyledi.

İKİ GRUP YAN YANA
Duruşma salonunda hem Saral'ın hem de Şahin'in adamları aynı anda yer aldı. Jandarma iki grubun sanıkları arasında dizilerek birbirleriyle temasını engelledi.

"BABAM OLMADAN YARGILAMA OLMAZ"
Duruşmaya katılan Sedat Şahin'in oğlu tutuklu sanık Serkan Şahin "Babamın olmadığı yerde hiç bir avukat savunma yapmayacak, eşit olmadıktan sonra yargılanmanın ne anlamı var" diyerek avukatlarının duruşmayı terketmesini istedi.
Avukatlar duruşmada Şahin hakkında konuların konuşulacağını, Şahin olmadan yargılamanın sağlıklı olmayacağını söyledi. Mahkeme ise duruşmanın bu şekilde yapılabileceğini, Şahin'in yarınki duruşmaya getirilebileceğini söyledi. Avukatlar duruşmanın ertelenerek yarın Sedat Şahin getirildikten sonra devam edilmesini istedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x