DEVLET HASTANESİNDE SICAK ANLAR!

DEVLET HASTANESİNDE SICAK ANLAR!

DEVLET HASTANESİNDE SICAK ANLAR!

26 Ocak 2017 - 14:30

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhekimlik binasının içinde "Alattin Çakıcı benim abim olur. Neden hastaneye yatırmadınız?" diye bağırarak duvarlara silahla ateş açan kişi gözaltına alındı.
Kartal Dr. Lütfi Kırdar eğitim ve Araştırma Hastanesi  başhekimlik binasına gelen F.E,   bağırarak  silahla binanın duvarlarına doğru ateş açtı.  Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri  şüpheliyi gözaltına aldı. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayda, başhekimlik binasının  duvarlarına 16 mermi isabet ettiği belirlendi. 

Gözaltına alınan şüpheli F.E'nin polis ekiplerince hastaneden  çıkarıldığı sırada "Alaattin Çakıcı'ya yanlış yapılmaz." şeklinde bağırdığı  duyuldu. Bu arada, hastanedeki güvenlik görevlileri görüntü almaya çalışan  basın mensuplarını müdahale etti.
Bolu F Tipi Cezaevi'nde bulunan Alaattin Çakıcı, geçen hafta tedavi için polis ve jandarmanın geniş güvenlik önlemleri altında Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilmişti.  Alaattin Çakıcı, yaklaşık 1 saat sivil cezaevi nakil aracında bekletildi. Çakıcı, hastanede hasta mahkum koğuşu olmadığı için yeniden Bolu'daki cezaevine götürülmüştü. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x