4 ANNENİN YAPRAK SARMASI MUCİZESİ!

4 ANNENİN YAPRAK SARMASI MUCİZESİ!

4 ANNENİN YAPRAK SARMASI MUCİZESİ!

29 Haziran 2017 - 13:39

İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya’da yaşayan 4 anne, 4’ü de serebral hastası olan çocukları için kampanya başlattı. Çocuklarının hastalıkları nedeniyle çalışamayan anneler, geceleri sardıkları sarmaları internet üzerinden satarak tedavi masraflarını karşılıyor
İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya’da 4 anne, 4’ü de serebral palsi (SP) hastası olan çocukları için ilginç bir kampanya başlattı. Çocuklarının hastalıkları yüzünden çalışamayan anneler, evde boş durmak yerine geceleri sarma sarıp internet üzerinden satarak çocuklarının tedavi masraflarını karşılıyor. Hızla büyüyen kampanyalarına Türkiye’nin her yerinden destek yağdı.

Gazete Habertürk'ten Fatmanur Boylu'nun haberine göre Fikir Antalya’da yaşayan Semra Sönmez’den çıktı. Çocuğuna bakabilmek için sarma yaparak Facebook üzerinden satmaya başladı. Onu diğer anneler izledi. Özel günleri için sarma yaptırmak isteyen vatandaşlar, Facebook’tan sipariş veriyor. Yaşadıkları kentlerin dışından annelere destek olmak için sipariş verenler, annelerin yaşadığı kentteki huzurevi gibi yerlere kendi adlarına bağışlanmasını istiyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x