SUVİVOR ANIL’DAN FLAŞ İTİRAF!

SUVİVOR ANIL'DAN FLAŞ İTİRAF!

SUVİVOR ANIL'DAN FLAŞ İTİRAF!

24 Mayıs 2017 - 23:10

Tv8'in sevilen yarışma programı Survivor 2017'de yaklaşık 4 ay boyunca gönüllüler takımında mücadele eden Anıl, kendisine yönelen Tuğçe ve Burçak eleştirisi hakkında, "Hiç pişman değilim, yine olsa aynısını yaparım" dedi.
TV8'de yayınlanan 'Survivor Panorama' programına Tuğçe Melis Demir ve Burçak Tuncer ile birlikte konuk olan Anıl Karakurt, Burçak'ın elenmesine sebep olan kararının arkasında durdu.

"BURÇAK VE TUĞÇE'Yİ BEN ELEMEDİM"

Başarılı yarışmacı, "Burçak'ı potaya koydun. Önce Burçak, sonra Tuğçe ve sen elendin. Bu yaptığudnan pişamn mısın?" sorusuna, "Şu an aynı şey olsa aynı şeyi yaparım. Kesinlikle pişman değilim. Yüzde 100 doğru karardı, iyi ki böyle yapmışım. Daha sonra da izlediğimde 'iyi ki böyle yapmışım' dedim. Allah da yardımcı olmuş" şeklinde konuştu.

Önemli bir konuya vurgu yapan Anıl, "Burçak'ı potaya koydum, ama halk eledi. Anıl elemedi, bu çok önemli bir durum. Burçak da beni potaya koyabilirdi, halk beni eleyebilirdi. Zaten sonraki hafta eledi, bitti. Bu kadar büyütülmesine anlam veremedim. Tuğçe'nin de büyütmesi tuhafıma gitmişti. Tartışma büyüdü, sert sözler söylendi. Tuğçe'yi de ben elemedim, halk eledi" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x