CHP LİDERİ: ’80 MİLYON İÇİN ADALET İSTİYORUZ!’

CHP LİDERİ: '80 MİLYON İÇİN ADALET İSTİYORUZ!'

CHP LİDERİ: '80 MİLYON İÇİN ADALET İSTİYORUZ!'

27 Ağustos 2017 - 15:02 - Güncelleme: 27 Ağustos 2017 - 15:12

'Hafıza Sokağı'nın' açılışını yapan CHP Genel Başkan Kılıçdaroğlu, "Adaleti sadece kendimiz, bu toplantıya, kurultaya katılanlar için değil, 80 milyon için adalet istiyoruz" dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,kurultayın ikinci gününde Gelibolu Yarımadası'ndaki Kocadere köyünde  kurulan kamp alanında "Seçimde Adalet" konulu paneli izledikten sonra, Türkiye'de  yaşanan önemli olayların yazılı ve görsel olarak sergilendiği "Hafıza Sokağı'nın"  açılışını yaptı.

  Açılış öncesi, basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu,  Hafıza Sokağı sayesinde geçmişte yaşanan kötü olayların tekrar hatırlanacağını  söyledi. Sokakta örnekleri gösterilen olaylardan ders çıkarılarak aynılarının  tekrarlanmamasını umut ettiklerini vurgulayan Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

  "Adaleti sadece kendimiz, bu toplantıya, kurultaya katılanlar için  değil, 80 milyon için adalet istiyoruz. Geçmişte yaşadığımız büyük  adaletsizliklerden örnekler, bu sokakta görülecektir. Hafızalarımız  yenilenecektir. Umarız Türkiye'de bu tür adaletsizlikler bir daha hiç olmamış  olur. Hep birlikte açalım, hep birlikte gezelim, hep birlikte üzülelim ve hep  birlikte geleceğe umutla bakalım. Çünkü bu tür adaletsizlikleri ülkede  istemiyoruz. Teşekkür ederim."  Konuşmanın ardından Hafıza Sokağı'nı gezen Kılıçdaroğlu, daha sonra  karavanına geçerek dinlenmeye çekildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x