CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN:AKŞAM BAŞKA KONUŞUYOR, SABAH BAŞKA

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN:AKŞAM BAŞKA KONUŞUYOR, SABAH BAŞKA

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN:AKŞAM BAŞKA KONUŞUYOR, SABAH BAŞKA...

25 Mart 2017 - 15:54

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya'da toplu açılış töreninde konuşuyor. Erdoğan konuşmasında "IMF'ye 5 milyar dolara borç verelim dedik. Baktılar Türkiye cıvıttı bizi borçlandıracak, vazgeçtiler" diyerek tepkisini gösterdi.
Erdoğan'ın konuşmasında öne çıkan satır başları

Antalya'da toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Antalya'nın demokrasi mücadelesinde ön saflarda yer aldığını biliyorum. Darbe girişiminde ülkesinin yanında savaşan polis memurumuz ve bir üniversite öğrencimiz şehit oldu" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "FETÖ, bu milleti teslim alamadı. Bir tarafta bayraklarımız bir tarafta şehitlerimiz. Öyle durup dururken bu topraklar Vatan olmadı. Antalya bilesiniz ki Cumhurbaşkanınız beşer planında bugüne kadar kimsenin önünde eğilmedi" dedi.

AKŞAM BAŞKA KONUŞUYOR, SABAH BAŞKA

16 Nisan halk oylaması çok önemli. Çünkü biz yönetim sistemimizi keyfi değil, ülkemizin ve milletimizin geleceği için değiştiriyoruz. Geçmişteki çekişmelerin ülkemize nelere mal olduğunu çok iyi biliyoruz. Ana muhalaefetin başındakinin SSK'yı ne hale getirdiğini millet çok iyi biliyor. Akşam başka konuşuyor, sabah başka konuşuyor.Ey Kılıçdaroğlu, bu kavgalar çıkmasın diye biz Başbakan ve Cumhurbaşkanını birleştiriyoruz. Bunu dahi anlamaktan aciz olanlar bu ülkeye hizmet verebilir mi? Dikili ağaçları yok! 8 ay memurunu maaş ödeyemeyen bir devlet vardı.

IMFYE BORÇ VERELİM DEDİK! BAKTILAR TÜRKİYE CIVITTI...

Biz geldik maaşları takır takır ödemeye başladık. Hani One Minute dedim ya! O Davos'ta IMF'nin başkanı dedim ki: Siz bizi siyaseten idare etmeyeceksiniz. Bunu kafanızdan silin. Verdiğiniz borcu taksit taksit alacaksınız. Siz sadece ona bakın. Türkiye'yi idare edemessiniz, Türkiye'nin Başbakanı benim, siz değilsiniz. 2013'te bütün borcu ödedik. Sonra onlar bizden borç istedi. Dedik, 5 milyar dolar verebiliriz. Baktılar Türkiye cıvıttı bizi borçlandıracak, vazgeçtiler. Biz dik duracağız. Bunlar Türkiye'yi nasıl bir boyunduruk altına almışlardı. Bütün bu pislikleri biz temizlemek zorunda kaldık.

ANTALYA'DA DA ŞEHİR HASTANESİ OLACAK

Ana muhalefetin başındaki zatın SGK genel başkanı olduğu zamanı biliyoruz. Biz butün hastaneleri birleştirdik. Kararı verdik, adımı attık. Şu anda memur işçi ayrımı var mı? İsteyen istediği hastaneye gidiyor mu? Hatta özel hastanelere gidiyor mu? Bu da yetmez, benim bir aşkım var. Sağlık Bakanıma dedim ki Şehir Hastaneleri kuracağız. Biz Kanuni'lerin torunlarıyız. Şehir hastaneleri kuralım ki dünyanın dertlileri buraya gelsin. Koskoca İstanbul'un Çapa'sında, Cerrahpaşa'sında sokaklarda sedyelerde hastalar taşınırdı. İnşallah Antalya'mızda da bir şehir hastanesi olacak. Eğer 1991'den bu yana bu yeni sistem olsaydı şu anda bulunduğumuz yerin iki kat üstünde olacaktık.

İSTİKRAR GARANTİ ALTINA ALINIYOR

"Bu milletin cebinden paralarını çalanlar, hak etmedikleri bir gücü kullanarak kendilerine paralel iktidar kuranlar için 16 Nisan elbette kabus günüdür. Onun için istemiyorlar. Ama istikrar ve güven ortamını garanti altına alacak cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle 2023 hedeflerine ulaşarak dünyanın en büyük on ekonomisinden biri olacak Türkiye için 16 Nisan düğün günüdür, bayram günüdür. Antalya alın teriyle kazanan bir şehirdir. Benim bacılarımın tarlalarda seralarda nasıl çile çektiğini iyi bilirim. Antalya'nın istikrarı ve güveni sağlayacak olan anayasa değişikliğine dört elle sarılacağını biliyorum.

PARLEMENTER SİSTEM BİR VESAYET SİSTEMİDİR

Bu sistemle birlikte Türkiye'nin değişim taleplerine en büyük direnci gösteren bürokratik oligarşinin, vesayet odaklarının gücü tamamen kırılıyor. 'Parlamenter demokrasi' diyorlar ya, parlamenter demokrasi aslında bir vesayet sistemidir. Şimdi bu sistemin beli kırıldığı için rahatsız oluyorlar. "

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x