SABAHA KARŞI, İSTANBUL EMNİYETİ ÖNÜNDE SICAK DAKİKALAR!

SABAHA KARŞI, İSTANBUL EMNİYETİ ÖNÜNDE SICAK DAKİKALAR!

SABAHA KARŞI, İSTANBUL EMNİYETİ ÖNÜNDE SICAK DAKİKALAR!

29 Temmuz 2017 - 08:20

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan yerleşkesi bariyerlerine yaklaşan ve "dur" ihtarına uymayan otomobile polis tarafından ateş açılması sonucu araçtaki çift yaralandı
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan yerleşkesi  bariyerlerine yaklaşan ve "dur" ihtarına uymayan otomobildeki iki kişi açılan  ateşle yaralandı. 

Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre, gece 04.00 sıralarında  Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü yerleşkesine yaklaşan şüpheli  araca polis ekiplerince "dur" ihtarında bulunuldu.
 
İhtara rağmen kaldırıma çıkan otomobilin bariyerlere yaklaşması  üzerine ekiplerin önce havaya, sonra da araca ateş açtığı belirtildi. Araçta  bulunan ve yaralı olarak hastaneye kaldırılan iki kişinin M.A ve eşi S.A olduğu  kaydedildi.
 
M.A'ya saat 03.00 sıralarında Fatih Aksaray'da trafik polisi  tarafından işlem yapıldığı, 15 Temmuz gazisi olduğunu öne sürdüğü ve eşiyle  birlikte farklı bir sürücü kontrolünde evine bırakıldığı ifade edildi.
 
Olaydan bir saat sonra eşiyle emniyet müdürlüğünün önüne geldiği  öğrenilen M.A'nın hastanedeki tedavisinin sürdüğü, eşinin ise taburcu edildiği  bildirildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x