FETÖ BAHANESİYLE ALTIN DOLANDIRICILIĞI KUYUMCU ENGELİNE TAKILDI!

FETÖ BAHANESİYLE ALTIN DOLANDIRICILIĞI KUYUMCU ENGELİNE TAKILDI!

FETÖ BAHANESİYLE ALTIN DOLANDIRICILIĞI KUYUMCU ENGELİNE TAKILDI!

26 Ağustos 2017 - 11:05

Temizlik personeli kadına kendisini polis olarak tanıtıp ‘Kızının kimlik bilgileri FETÖ’nün eline geçti. Altınlarını bozdur’ diyen dolandırıcının planını kuyumcu suya düşürdü. Kuyumcu, kulağında telefon olduğu için derdini yazarak anlatmaya çalışan kadının durumundan şüphelendi
Antalya'daki bir hastanede temizlik personeli olarak çalışan kadını, kendisini telefonda polis olarak tanıtan ve 'Kızının kimlik bilgileri FETÖ’nün eline geçti. Altınlarını bozdur' diyerek dolandırmaya çalışan şahsın planını kuyumcunun dikkati suya düşürdü.  
  Edinilen bilgiye göre, Muratpaşa ilçesi Yüksekalan Mahallesi’nde ikamet eden 48 yaşındaki Yasemin Kula’nın cep telefonu, Cuma günü 17.00 sıralarında çalıştığı hastanedeyken bilinmeyen bir numara tarafından arandı. Telefonda Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis olarak tanıtan şahıs, 18 yaşındaki kızı Şeyda Irmak’ın kimlik bilgilerinin FETÖ’nün eline geçtiğini, şüphelinin yakalanması için ise Ali Çetinkaya Caddesi üzerindeki bir kuyumcuya giderek altınlarını bozdurmasını ve üzerindeki tüm paralarla birlikte kendisine vermesi gerektiğini söyledi. Şahıs Kula’ya operasyonun gizli olduğunu da söyleyerek kimseye bilgi vermemesini konusunda da uyardı. Kula’dan önce Şeyda Irmak’ı da arayan şahıs, yine kendisini polis olarak tanıtıp aynı cümleleri genç kız için kullandı. Olayın ardından kızını arayıp böyle bir durumun söz konusu olup olmadığını soran anne, kızından gelen ‘Polis aradı, kimlik bilgilerim FETÖ eline geçmiş’ yanıtıyla paniğe kapılıp soluğu kuyumcuda aldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x