POLİS, ÇEVREDE KUŞ UÇURTMADI!

POLİS, ÇEVREDE KUŞ UÇURTMADI!

POLİS, ÇEVREDE KUŞ UÇURTMADI!

27 Mart 2017 - 16:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Abdi İpekçi Spor Salonu'nda gençlik buluşmasın katıldı. Polis çevrede yoğun güvenlik önlemi aldı. Çatılara keskin nişancılar yerleştirildi. Gençler Cumhurbaşkanı'nı' Erdoğan nerede Erdoğan burada" sözlerinin yer aldığı rap tarzında şarkı ile karşıladı.
Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan 4. Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Gençlik Buluşması için Zeytinburnu'ndaki Abdi İpekçi spor Salonu'na girdiği sırada "Erdoğan nerede Erdoğan burada" sözlerinin yer aldığı rap tarzında şarkı çalındı. Cumhurbaşkanı kendisini coşkuyla karşılayan gençlere çiçek atarak karşılık verdi.

ÇOK SAYIDA ÖĞRENCİ SALONDA

Abdi İpekçi Spor salonu gençler tarafından tamamen dolduruldu. Kalabalık dışarı taştı. Dışarıda kalanlar için dev ekranlar kuruldu. Çevre ilçelerden çok sayıda öğrenci de etkinliğe katılmak için Zeytinburnu Abdi İpekçi Spor salonuna geldi. 

BİRİNİN GÖZÜ HEDEFTE DİĞERİNİN ELİ TETİKTE

Erdoğan'ın katılacağı etkinlik öncesi ve sırasında geniş güvenlik önlemi alındı. Salonun bulunduğu 10 yıl caddesi araç trafiğine kapatıldı. Tarihi surların üzerinde özel harekat polisleri önlem aldı. Ancak Abdi İpekçi Spor Salonunun çatısında alışık olunmayan bir görüntü vardı. Daha önce yüksek noktalarda ayrı ayrı tek başına görev yapan Özel Harekat Polisleri bugün ilk kez ikili gruplar halinde görev yapmaya başladı. Bir özel harekat polisi siper alıp yüz üstü uzanıp eli tetikte beklerken, bir başka özel harekat polisi yanında ayakta durarak, dürbünle çevre gözetlemesi yaptı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x