2017 KPSS SORU VE CEVAPLARI NE ZAMAN YAYINLANACAK?

2017 KPSS SORU VE CEVAPLARI NE ZAMAN YAYINLANACAK?

2017 KPSS SORU VE CEVAPLARI NE ZAMAN YAYINLANACAK?

23 Mayıs 2017 - 13:14

KPSS sınav soru ve cevapları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Milyonlarca KPSS öğrencisi 21 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilen iki oturumun ardından gözlerini ÖSYM'ye çevirdi. ÖSYM, KPSS sınav sonuçlarının 16 Haziran tarihinde adaylara duyurulacağını açıkladı.
KPSS A Grubu ve Öğretmenlik sınavı 21 Mayıs Pazar günü gerçekleştirildi. Saat 10:00'da başlayan Genel Kültür Genel Yetenek sınavı 12:10 itibariyle sona erdi. Sabah gerçekleştirilen KPSS oturumuna birçok soru damga vurdu. Kahraman Kazan, Artvin Cerattepe, yazım yanlışı sorusu olarak sorulan aksesuvar sorusu bunun yandında Tarih'de yöneltilen Mimar Sinan ustalık eseri soruları sosyal medya üzerinden en fazla konuşulan sorular oldu. KPSS  sabah oturumunun ardından KPSS eğitim bilimler sınavı 14:30'da başladı. Gözlerini ÖSYM'ye çeviren adaylar KPSS sınav soru ve cevaplarının açıklanmasını bekliyor. Öte yandan ÖSYM adaylara KPSS sonuçlarının 16 Haziran'da duyurulacağını açıkladı. 

KPSS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

21 Mayıs ve 27-28 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan KPSS A Grubu Öğretmenlik ve Alan Bilgisi sınavlarının sonuçları 16 Haziran 2017'de ÖSYM'nin resmi internet sayfası üzerinden erişime açılacak. Adaylar sonuç açıklama sistemi üzerinden sonuçlarını sorgulayabilecekler.

KPSS SORULARI VE CEVAPLARI NE ZAMAN YAYINLANACAK?

KPSS soruları ve cevaplarının sınavların sona ermesinin ardından birkaç gün içerisinde erişime açılması bekleniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x