YASTIĞA BEŞ KALA

YASTIĞA BEŞ KALA

YASTIĞA BEŞ KALA

03 Temmuz 2017 - 08:50

Sıcacık yatağınızın bir tarafı boş dimi çoğunuzun? Kalbi boş olanlar başka bir yazıda buluşuruz artık. Çünkü kalbi dopdolu olup yastığına, ayıcığına sarılan bireyleri konu alacağım bugün. Hayallerinizde sımsıkı sarılıp uyuttuğunuz, kişilerin haberi var mı acaba?  

   Gözleriniz kapalı, burnunuza kokusunu çektiğiniz anda cup! rüyada oldunuz değil mi çoğu gece. .

Yanlış yerlerdesiniz değil mi hepiniz? Asıl istediğiniz yerler halbuki çok farklı. Gideceğiniz yer belki de sizi hiç tanımamış. Ya daha önce hiç dokunmadınız. Yada daha önceden dokunduğunuza bir yabancısınız artık. Birde şu olabilir tabikide 
Asla dokunamayacağınız biri mesela.
Dokunsan parmakların yanar biliyorsun. Dokunmasan da yüreğin yanacak. Kısacası iki ucuda boklu değnek. Bırakmazsında... 

   İmkansiz, biz insanoğluna daha güzel gelmiştir her zaman. Ama dokun deseler sıcaktan erimek üzere olan demire. Biride çıkıp dokunmaz. Başından da ayrılmaz. Öyle de bir aşkı memnu oluverir bize. Hiç açılmayı denemeyenlere de ayar oluyorum. Sanki kaç gecemiz var şurada ? Ama gidipte bi ışık dahi yoksa açılmayın kihihkih. Sonra bana saldırmayın gaza gelip. Neyse...

Kalbimiz ağrımadan uyumaz biliyorsunuz ki. Yastığa beş kala şerefsiz ne var ne yok hop tavana projeksiyon gibi yansıtır. Hadi bakalım uyu der. Nah uyursun der gibi... Bi bakmışsınız sabah olmuş. Her gece olmaz tabi, o kadar uykusuz olur mu hiç?  

Bence dokunmak istiyorsan o yüreğe bir bak ilk önce kendine.  Ne istiyorsun? Gerçekten bir ömrü yastık ve ayıcıkla geçirmeyi düşünmüyorsunuz dimi? O zaman yatağınızın sağ tarafını doldurmadan önce tam anlamıyla yüreğinizin solunu doldurun. İşlesin bırakın.  Parlasın birde, tüm iç organlarınıza güneş olsun sevginiz... işte şimdi gönül rahatlığıyla uyuyabilirsiniz... Melekler baş ucunuza konsunlar... iyi uykular.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x