ŞENOL GÜNEŞ’LE YOLA DEVAM

ŞENOL GÜNEŞ'LE YOLA DEVAM

Beşiktaş, Şenol Güneş'in yıllık 1.5 milyon Euro'luk maaşına zam yaparak yeni sözleşme teklif etme kararı aldı.

30 Mayıs 2017 - 10:15

Teknik adamlık kariyerinde ikinci şampiyonluğunu da Beşiktaş'ta kazanan Şenol Güneş, İstanbul'a dönüş yolunda hem üçüncü yıldızın coşkusunu yaşadı hem de gelecekle ilgili mesajlar verdi.
Gaziantepspor karşılaşmasının ardından düzenlediği basın toplantısında önünde göreve devam etme, teknik direktörlüğü bırakma ve başka bir takıma gitmek gibi üç seçenek olduğunu söyleyerek kafaları karıştıran deneyimli hoca kafileyi taşıyan uçakta ise "Güneş sistemine sahip çıkılmalı" dedi.


"ÖNEMLİ OLAN GÜNEŞ SİSTEMİDİR"
Takım uçağında BJK TV'ye konuşurken şampiyonluğun kısa bir özetini yapan ve kendi oyun sistemini değerlendiren siyah-beyazlı hoca, "Yıldızlar gidebilir önemli olan güneş sistemidir" ifadelerini kullandı. Sözleşmesinde 31 Mayıs'a kadar geçerli kulüp taraflı 1 yıllık opsiyon olan ve yönetimle masaya oturmaya hazırlanan Güneş'in mevcut kadronun bozulmamasını isteyeceği ortaya çıktı.


DAHA İYİ ŞARTLARDA YENİ SÖZLEŞME GELİYOR
Geçtiğimiz sezonun başında yaptığı basın toplantısında kadroyla ilgili sitemleri olan ve bu nedenle teknik anlamda bazı sıkıntılar yaşayan başarılı hoca, yönetimle yapacağı toplantıda aynı problemlerin yaşanmaması gerektiğini anlatacak. Kulüpten sızan haberlere göre Başkan Fikret Orman'ın 1 yıllık opsiyonu kullanmak yerine Şenol Güneş ile iki senelik yeni sözleşme imzalamak istediği aktarıldı. Başkan Orman'ın, Güneş'in 1,5 milyon Euro olan yıllık ücretine iyileştirme yapacağı da vurgulandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x