BIÇAKLI SİLAHLI KAVGA !

BIÇAKLI SİLAHLI KAVGA !

01 Ekim 2016 - 20:50

Esenyurt'ta taksicilerin müşteri kavgasında ortalık savaş alanına döndü. Dakikalarca süren kavgada silah ve bıçaklar kullanıldı. 5 kişinin yaralandığı kavga güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Esenyurt'taki bir site önünde taksiciler arasında çıkan ve 5 kişinin yaralandığı kavga güvenlik kameralarına yansıdı.

Geçtiğimiz ay meydana gelen olayın görüntüleri yeni ortaya çıktı. Sitedeki taksidurağında çalışan taksiciler ile yoldan geçen başka bir durakta çalışan taksici arasında müşteri alma tartışması çıktı. Tartışma büyüyerek kavgaya döndü. Saat 21.00 sıralarındaki kavga sırasında yoldan geçen taksici sokak ortasında dövüldü. Dövülen taksici durağa dönerek arkadaşlarına haber verdi.

SIRTINDAN VURULDU

Dakikalar sonra dayak yiyen taksici arkadaşlarıyla sitedeki durağın önüne geldi. İki grup arasında kavga çıktı. Kavga sırasında, gelen gruptaki bir taksici daha tekme tokatdövüldü. Duraktakiler silahlarını da çekti, havaya ve gelen gruptakilere ateş etti.

Kavga sırasında dayak yiyen taksici, kendisini dövenler tarafından kelepçelendi. Kaçmaya çalışan bir taksici de sırtından vuruldu. Yaralı taksici, özel bir araçla hastaneye kaldırıldı.

Dakikalarca süren olaylarda taksi durağı önüne gelen gruptakilerden 2'si bıçakla, biri silahla, 2 kişi de darp sonucu yaralandı.
Olay yerine gelen polis, kavgada bıçak ve silah kullandığı tespit edilen 6 kişiyi gözaltına aldı. Adliyeye sevkedilen şüphelilerden 5'i tutuklandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x