SİNİR KRİZİ GEÇİREN POLİS MEMURU ARABALARI YUMRUKLADI!

SİNİR KRİZİ GEÇİREN POLİS MEMURU ARABALARI YUMRUKLADI!

SİNİR KRİZİ GEÇİREN POLİS MEMURU ARABALARI YUMRUKLADI!

22 Ağustos 2017 - 16:22

Beyoğlu’nda geçtiğimiz günlerde gece saatlerinde üzerine silah olduğu iddia edilen bir şahsı gözaltına almak isteyen gece bekçileri ve polisler ile şahsın ailesi arasında arbede çıktı.
Arbede sırasında Alkollü olduğu öne sürülen şahsın silahı patlarken şans eseri ölen ya da yaralanın olmadığı olayın ardından sinir kriz geçiren polis memuru çevredeki araçları yumrukladı.

İddiaya göre oto yıkamacı Zafer Ö. adlı vatandaş alkol aldıktan sonra 17 Ağustos 2017 günü gece saat 03.00 sularında evinin bulunduğu Beyoğlu Kapıkahyası sokakta bilinmeyen bir nedenle olay çıkardı.

ŞÜPHELİNİN ÜZERİNDEKİ SİLAH PATLADI

Bunun üzerine olay yerine önce geçtiğimiz hafta göreve başlayan mahalle bekçileri ile bir polis memuru intikal etti. Üzerindeki silah olduğu öğrenilen Zafer Ö., polisler ve bekçiler tarafından gözaltına alınmak istendi. Zafer Ö.’nün kardeşi Eser Ö. ile annesinin de evden çıkması üzerine tartışma daha da alevlendi. Bu sırada Zafer Ö.’nün elindeki silah ateş aldı. Patlayan silah şans eseri kimseye isabet etmedi.

Birkaç gece bekçisi ile polis memurunun daha olay yerine intikal etmesiyle birlikte tartışma arbedeye dönüştü. İki taraf arasında karşılıklı küfürleşmelerin yaşandığı sırada arbedeyi ayırma çalışırken “Evladım o benim” diye bağıran Zafer Ö.’nün annesinin emniyet güçlerince tekmelediği öne sürüldü.

ARBEDE ANI CEP TELEFONU KAMERASINDA

Yaşanan arbede çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı. Kameraya yansıyan görüntülerde polis ekiplerinin ve gece bekçilerinin bir şahsı gözaltına almaya çalıştıkları görülüyor. Şahsın yakınlarının araya girmeye çalışmasıyla arbede yaşandığı görülüyor. Bu sırada şüpheli şahsın annesinin bağırmalarının görüldüğü bir kişinin yere düştüğü görülüyor. Bir süre devam eden arbedenin ardından şüpheli şahıs gözaltına alınırken sinir krizi geçiren bir polisin çevredeki araçları yumrukladığı görülüyor.

Çevredeki vatandaşların duruma tepki gösterirken yaşanan olay adliyeye taşındı.

ŞÜPHELİ ŞAHIS ÇIKARILDIĞI HAKİMLİKÇE TUTUKLANDI

Olayın ardından Zafer Ö. ve kardeşi Eser Ö. gözaltına alındı. Eser Ö. emniyetten serbest bırakılırken, Zafer Ö, tutuklama çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Hakimlikteki sorgusunda polisler tarafından darp edildiğini kaydeden şüpheli Zafer Ö. ifadesinde, “Bir bekçi de kavga esnasında annemi bayılttı. Pazar sokağında kamera yok diye oraya götürüldüm. Bir kez de orada darp edildim” dedi.

Şüpheli Zafer Ö’yü “Ateşli Silahlar satın alma veya bulundurma” ile “görevi yaptırmamak için direnme” suçlarından tutuklanırken, Zafer Ö.’nün ailesinin polisler ve gece bekçileri hakkında suç duyurusunda bulunacakları öğrenildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x