DİVA YAPTIĞIYLA HERKESİ ŞOK ETTİ..

DİVA YAPTIĞIYLA HERKESİ ŞOK ETTİ..

25 Haziran 2016 - 11:26

Bülent Ersoy'un, Aziz Mahmud Hüdâyi Türbesi'ni gece yarısı ziyareti etmesi üzerine Türbeler ve Müzeler Müdürlüğü idari işlem başlatacak. Diva iki saat içeride kalıp namaz kıldı.

Bülent Ersoy, Gece Yarısı Türbeyi Ziyaret Etti, System.String[]

Habertürk gazetesinn haberine göre, Bülent Ersoy önceki gece, Üsküdar'da bulunan Aziz Mahmud Hüdâyi Türbesi'ni ziyaret etti.Bülent Ersoy, 01.00'de girdiği türbeden saat 03.00'te çıktı. Görevililer kapanış saati olan 22:30'dan sonra gelen Ersoy'a ayrıcalık tanıdı.

İKİ SAAT İÇERİDE KALDI

Vatandaşlar kapıdan geri çevrilirken ünlü sanatçının içeri girmesine izin verildi. Bazı vatandaşlar duruma itiraz ederken Ersoy, yaklaşık iki saat içeride kalarak namaz kılıp dua etti. Diva, türbeden VIP minibüsüyle ayrıldı.

İLGİNÇ BİR GÖRÜNTÜ

Ersoy, beyaz elbisesi, rengârenk dev takıları, güneş gözlüğü ve elinde tespihiyle ilginç bir görüntü oluşturdu.

 

"İDARİ İŞLEM BAŞLATILIR"

Türbeler ve Müzeler Müdürlüğü, Bülent Ersoy'un Aziz Mahmud Hüdâyi Türbesi'ni mesai saatleri dışında ziyaret etmesiyle ilgili, "Mesai saatlerinin dışında herhangi bir ziyaretin gerçekleştirilmesi ve izin verilmesi söz konusu olamaz. Bülent Ersoy'un ziyaretiyle ilgili bizden herhangi bir izin alınmadı, bilgimiz yok. Ziyaret yapıldıysa kameralardan inceleme yapılır ve gereken idari işlem başlatılır" açıklamasını yaptı.

VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ

Diva içeride dua ederken bazı vatandaşlar kapıda görevlilere tepki gösterdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x