CİNSEL ORGANINI BÜYÜTMEK İSTERKEN ÖLDÜ!

CİNSEL ORGANINI BÜYÜTMEK İSTERKEN ÖLDÜ!

CİNSEL ORGANINI BÜYÜTMEK İSTERKEN ÖLDÜ!

01 Ağustos 2017 - 19:30

30 yaşındaki İsveç vatandaşı cinsel organ büyütme operasyonu sırasında hayatını kaybetti. Hiçbir sağlık problemi olmayan adam, cinsel organ büyütme operasyonunda hayatını kaybeden ilk kişi oldu.
Daily Mail'in haberine göre İsveçli adam karından yağ alınarak gerçekleştirilen operasyonla cinsel organının hem enini hem boyunu büyütmek istedi. İlk olarak boyunu uzatan plastik cerrahlar karnından aldıkları yağı penise enjekte ederken adamın kalp atışları hızlanmaya başladı, oksijen seviyesi ve tansiyonu düştü.
2 SAAT İÇERİSİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Stockholm'de gerçekleşen ameliyat sırasında kalp krizi geçiren adamı kurtarmak için her şey yapılmasına rağmen hasta, 2 saat içerisinde hayatını kaybetti. Adamın hafif derecede astımı olduğu biliniyordu ancak yağ enjeksiyonu sırasında daha önce hayatını kaybeden olmamıştı.
AKCİĞERLERİ TIKANINCA SOLUNUM SİSTEMİ ÇÖKTÜ

Operasyon sırasında yağ dokusu adamın kan dolaşımına karışarak damarlarını tıkadı. Akciğerleri tıkanan adamın solunum sistemi çöktü. Raporda cinsel organ uzatma ve büyütme operasyonlarının oldukça basit ve güvenli operasyonlar olduğu, fakat iki prosedürün birlikte ciddi komplikasyonlara neden olabileceği belirtildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x