NARLIDERE BELEDİYESİ’NDEN İZMİR HALKINA BÜYÜK HİZMET

NARLIDERE BELEDİYESİ'NDEN İZMİR HALKINA BÜYÜK HİZMET

NARLIDERE BELEDİYESİ'NDEN İZMİR HALKINA BÜYÜK HİZMET

10 Mayıs 2017 - 13:03 - Güncelleme: 15 Mayıs 2017 - 15:14

Narlıdere Belediyesi'nin Kentsel Dönüşüm Alanı'nda bulunan Yaşar Kemal Kültür Ve Sanat Vadisi Amfi Tiyatrosu muhteşem bir konser ile açıldı. Açılışta Narlıdere Belediyesi Popüler Müzik Korusu, Yeşim Salkım ve Hakan Eren aynı sahneyi paylaştı.

Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi'in hizmet vermeye başlamasının ardından Amfi Tiyatro'nun ilk konuğu  ünlü sanatçı Yeşim Salkım oldu. ''Yaz Etkinlikleri'' kapsamında düzenelenen konserde Belediye Başkanı Abdül Batur, 'Yapılan bir eserin sadece eser olarak kalması değil, halkla bütünleşmesi çok önemli. Fiziki her türlü şeyi yapabilirsiniz ama fiziki yapıların yaşayabilmesi için her türlü etkinliği vatandaşla buluşturmanız gerekir.' diye konuştu.

NARLIDERE SANATA DOYACAK


Atatürk Kültür Merkezi ardından ilçenin ikinci kültür-sanat noktası olan Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi'nin yaz boyunca birçok etkinliğe ev sahipliği yapacağını müjdeleyen Batur, 'Açılışını yaptığımız tesiste bugünden itibaren yaz boyunca tiyatro, müzikal gösteriler ve diğer etkinlikler ile halkımız buluşacak.' dedi.
Etkinliğin düzenlenmesinde emek veren herkese teşekkür eden Narlıdere'nin Başkanı şunları ekledi:
'Narlıdere'liler kültür ve sanat deyince ayrı bir noktaya geliyorlar. Popüler Müzik Korosu kalitesi ve yıllardan beri verdiği emekle ayrı bir değer ... Bundan sonra bu alan devamlı hareker halinde olacak. Kentsel dönüşüm alanında böyle bir yapı meydana getirdik. Bu alanda oturan bütün vatandaşlarımız, Narlıdere ve İzmir halkı yararlanacak. Tüm halkımıza hayırlı olsun.'

KENTSEL DÖNÜŞÜM ALANINDA SANAT MERKEZİ


''Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi''  Projesi, geçtiğimiz aylarda Narlıdere 2.İnönü Mahallesi’nde gerçekleştirilen törenle açılmıştı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımı ile gerçekleşen Vadi projesi Kafeteryası, Restoran’ı, Düğün Salonu, Alışveriş Merkezi ile vatandaşlara hizmet veriyor. Narlıdere Belediye şirketi NAR-Bel tarafından işletilecek olan Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi,  gerek Narlıdere, g erekse İzmir çevresinden gelecek olan misafirleri ağırlıyor.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x