KİNG KONG İSTANBUL’A GELİYOR!

KİNG KONG İSTANBUL'A GELİYOR!

KİNG KONG İSTANBUL'A GELİYOR!

24 Mayıs 2017 - 11:50

İşte kim elendi sorusunun cevabıSurvivor'da dün akşam merakla beklenen eleme gerçekleşti ve kim elendi sorusunun cevabı ortaya çıktı. Rakiplerine göre daha düşük SMS oyu alan yarışmacı adaya veda etti. Peki Survivor'da ünlülerin kurduğu strateji doğru işledi mi? İşte Survivor'da dün akşam elenen isim.
Survivor'da dün akşam yapılan oylamada rakiplerinden daha düşük SMS oyu alarak elenen yarışmacı belli oldu. Ünlülüler ve gönüllüler takımında ikişer aday olarak potaya çıkmıştı. Peki Survivor'da dün akşam kim elendi? İşte Survivor'da dün akşam yaşananlar ve elenen isim
Karşılıklı kaybedilen iki dokunulmazlık oyunun ardından dün akşam stresli bir eleme gecesi yaşandı. Survivor yarışmasında ilginç bir strateji uygulayan ünlüler takımı kendi arkadaşları adadan gitmesin diye güçlü gördükleri iki adayı eleme potasına çıkardılar.
Eleme potasında İlhan, Adem, Ogeday ve Volkan yer alırken, elenen yarışmacı Gönüllüler takımından Volkan oldu.
'Asker olarak geldim, asker gibi savaştım'
SMS oylarının açıklanmasının ardından elendiğini öğrenen Volkan, kısa bir açıklamada bulundu. Volkan, Acun Ilıcalı'ya teşekkürle başlayan konuşmasında dikkat çeken açıklamalar yaptı. 'Öncelikle size ve Survivor ailesine teşekkür ediyorum. Zor bir zamanda geldim ben buraya ve siz bana kucak açtınız. Survivor ekibi bana bir kapı açtı. Ben bu şansı iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum. Bir asker gibi geldim ve asker gibi mücadele verdim ben burda. Benim burda mutlu olduğum en güzel şey ben dışarı çıktığımda ya da burdayken, eşime senin nasıl bir kocan varmış değilde senin gerçekten karakterli bir kocan varmış. Ya da oğlum bir yere gittiğinde senin baban gerçek bir savaşçıymış dedirttiğimi düşünüyorum.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x