APARTMAN KAPISINI AÇMAYA ÇALIŞIRKEN 500 LİRASI ÇALINDI

APARTMAN KAPISINI AÇMAYA ÇALIŞIRKEN 500 LİRASI ÇALINDI

APARTMAN KAPISINI AÇMAYA ÇALIŞIRKEN 500 LİRASI ÇALINDI

05 Mayıs 2017 - 17:28 - Güncelleme: 05 Mayıs 2017 - 17:36

ANTALYA’da cuma namazı sonrası evine girmek için apartman kapısını açmaya çalışan 86 yaşındaki Hikmet Şenol’a arkadan yaklaşan bir kişi, cebindeki 500 TL’sini alıp kaçtı.

Olay, öğle saatlerinde Muratpaşa İlçesi, Varlık Mahallesi 100. Yıl Caddesi’nde meydana geldi. Cuma namazı sonrası evine kadar yürüyen Hikmet Şenol’u takip edenbir kişi,Şenol tam apartman kapısını açacağı sırada belinden sarıldı. Önce kendisine şaka yapıldığını zanneden Şenol, daha sonrabu kişininellerini cebine soktuğunu fark etti. ŞüpheliŞenol’un cebinde bulunan 500 TL ile evin anahtarlarını alıp kaçtı. Güvenlik kameralarına yansıyan olay anı yaklaşık 5 saniye sürdü.

Hikmet Şenol’un yardımına, sokakta bulananlar ve komşuları yetişti. Durumun bildirilmesi üzerine gelen polis, güvenlik kamerası görüntülerini izledi. Polis, saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

ANAHTARLARI SOKAĞA ATMIŞ

Olayın şokunu yaşayan Hikmet Şenol, kendisine ilk önce şaka yapıldığını sandığını belirterek, "Bir an baktım elleri cebimde dolaşıyor. Kurtulmaya çalıştıkça beni sıkıca tutup cebimdeki 500 TL ile evimin anahtarlarını aldı. Arkasından gittim ama bulamadım. Anahtarları daha sonra sokakta atılmış buldum" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x