BORNOVA’DA KAR ALARMI

BORNOVA’DA KAR ALARMI

BORNOVA’DA KAR ALARMI

07 Ocak 2017 - 18:40

Tüm Türkiye’yi etkisi altına alan yoğun kar yağışı, Bornova’nın yüksek kesimlerindeki mahallerinde de etkili oldu. Bornova Belediyesi vatandaşların olumsuz hava koşullarından etkilenmesi için yoğun çaba harcadı. Kapanan yollar açıldı, tuzlama yapıldı. Çalışmalara Başkan Olgun Atila da katıldı.

Yoğun karşı yağışı Bornova’nın yüksek kesimlerindeki mahallelerinde de etkili oldu. Bornova Belediyesi ekipleri; Beşyol, Kurudere, Çamiçi, Eğridere, Yakaköy, Çiçekliköy, Sarnıç ve Evka-4 gibi mahallelerde kar yağışı nedeniyle kapanan yolları açarak tuzlama çalışması yaptı. Dün geceden beri çalışmalarını sürdüren ekipler olumsuz hava koşullarının devam etmesi ihtimaline karşı hazır halde beklemeye devam ediyor.

Vatandaşın yanındayız

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da çalışmaları bizzat inceleyerek ekiplerin yanında yer aldı. Her zaman vatandaşın yanında olduklarını belirten Başkan Atila, “Kötü hava koşulları ülke genelindeki gibi yüksek kesimlerde yer alan mahallelerimizde de etkili oluyor. Böylesi zamanlarda vatandaşların ulaşımı ve bizlerin onlara ulaşımı çok önemli. Meteoroloji sürekli takip eden ekiplerimiz tedbirlerini alıyor. Bu bölgelerdeki tüm yolların açık olması için gerekli çalışmaları yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan mahallelerin yollarını Bornova Belediyesi ekipleri açtı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x