KAMUYA 60 BİN PERSONEL ALINACAK !

KAMUYA 60 BİN PERSONEL ALINACAK !

03 Kasım 2016 - 11:12

Çalışma Bakanı Müezzinoğlu, "Kamuda 2017 yılında 60 bin yeni kişi istihdam edilecek. Bunlar ağırlıklı olarak MEB, Sağlık Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nde olacak." dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası toplantısında son dönemdeki gelişmeleri değerlendirdi. Bakan Müezzinoğlu, "Kamuda 2017 yılında 60 bin yeni kişi istihdam edilecek. Bunlar ağırlıklı olarak Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlıkları ile Emniyet Genel Müdürlüğünde olacak." şeklinde konuştu.

DARBE GİRİŞİMİ

Darbe girişiminin arkasında FETÖ'nün olduğu konusunda kamu vicdanının da yönetim vicdanının da tereddüdü olmadığını belirten Müezzinoğlu, şöyle konuştu:

"Bundan sonraki süreçle ilgili bu millete bela olabilecek, tuzak kurabilecek başta FETÖ'nün mensupları olmak üzere millete ve devlete hizmetle ilgili sorumluluk taşıyan hiç kimse, milletin ve devletin hiçbir kurumunda barınamayacak. Hem milletin parasını alacak, imkanını alacak hem de hainlik yapacak. Buna asla fırsat verilmeyecek, şimdi temizlik süreci 16 Temmuz'dan itibaren olağanüstü hal ile başladı."

"15 TEMMUZ AKŞAMINDA DERS ALABİLSEYDİ"

Müezzinoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik de eleştiride bulunarak, "Keşke 15 Temmuz akşamında Sayın Kılıçdaroğlu birazcık ders alabilseydi. Muhtemelen, 15 Temmuz akşamı hangi evde nasıl oturuyorsa, sokaktaki vatandaşı herhalde göremedi. Görse bile okuyamadı." ifadelerini kullandı.

Bakan Müezzinoğlu, "Şayet bir bölünme riski varsa, parlamenter sistem daha fazla bölünme riskini besliyor." dedi.

KAMUDA 60 BİN YENİ İSTİHDAM

Kamuda istihdam çalışmalarının süreceğine işaret eden Müezzinoğlu, "Kamuda 2017 yılında 60 bin yeni kişi istihdam edilecek. Bunlar ağırlıklı olarak Milli Eğitim ve Sağlık bakanlıkları ile Emniyet Genel Müdürlüğünde olacak." diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x