FORMÜL BURADA...! EK İKRAMİYE KİM NE KADAR ALACAK... TABLOYA BAK...

FORMÜL BURADA...! EK İKRAMİYE KİM NE KADAR ALACAK... TABLOYA BAK !

FORMÜL BURADA...! EK İKRAMİYE KİM NE KADAR ALACAK... TABLOYA BAK !

19 Mart 2017 - 11:15 - Güncelleme: 19 Mart 2017 - 11:18

Ek ikramiye fırsatı
30 yıldan fazla çalışan memur emeklilerinin ek ikramiyeleri ödenmeye başladı. Bakan Müezzinoğlu Mart ayı itibariyle 90 bin emekliye 700 milyon lira verildiğini açıkladı
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 30 yıl üstü çalışan emeklilerin ikramiye ödemesinin başladığını belirterek, "Mart ayı itibarıyla 90 bin alacaklı emeklimize yaklaşık 700 milyon lirayı, bu hafta itibarıyla ödemeye başladık. Emeklilerimize tekrar promosyondan sonra bu hakları da helal olsun, bereketli olsun" dedi. Balıkesir'in Manyas Belediyesi'ni ziyaret eden Müezzinoğlu, açıklamalarda bulunan Müezzinoğlu, şunları söyledi: "30 yılın üzerinde kamuda çalışıp da emekli olanlara, 30 yıl üzerinden emekli ikramiyesi ödenerek emekli edilen tüm emeklilerimiz, 30 yıldan fazla çalışanlarla ilgili yaptığımız düzenleme neticesi, yaklaşık 450 bin civarındaki emeklimizin, 2 buçuk milyar civarında bu yeni yasal düzenlemeden sonra alacakları tahakkuk ettirildi. Bu alacaklarını belirli bir planlama çerçevesinde ödemeye başladık. Mart ayı itibarıyla 90 bin alacaklı emeklimize yaklaşık 700 milyon lirayı, bu hafta itibarıyla ödemeye başladık. Emeklilerimize tekrar promosyondan sonra bu hakları da helal olsun, bereketli olsun."

BAŞVURU YERİ:
Emeklilik hizmetleri Genel Müdürlüğü, kamu görevlileri emeklilik Daire Başkanlığı

BİZZAT MÜRACAAT ADRESİ:
Sağlık mahallesi, Mithatpaşa Cad. No: 7 06520 Sıhhiye/Çankaya/ Ankara

POSTA VEYA KARGO İLE MÜRACAAT ADRESİ: 
Namık Kemal Mahallesi, Milli Müdafaa Cad. No: 24 06420 Çankaya / Ankara

PARAYI ALMA FORMÜLÜ
Emekli memurlar için 30 yıldan fazla çalıştıkları her yıl için yeniden ikramiye ödenmesi ile ilgili yasal süreç başladı. 1 yıl içinde müracaat eden hak sahiplerine, vefat edenlerin ise eş ve çocuklarına bu paralar ödenecek. Ödenecek emekli ikramiyesi, görevlerinden ayrıldıkları tarihteki (emeklilik, ölüm tarihi vb.) emekli keseneğine esas aylık unsurları üzerinden ve aylıklarının başlangıç tarihindeki katsayılar esas alınarak hesaplanacak. Düzenlemenin yürürlüğe girdiği tarihten önce başvuru yapıp dava açmamış olanların eski başvuruları, maddenin yürürlüğe girdiği tarihte yapılmış sayılacak Bu nedenle, daha önce başvuru yapmış olan ilgililerin yeni bir başvuru yapmalarına ihtiyaç bulunmuyor..

814137.jpg
emekli ikramiyesi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x