OKULLAR NE ZAMAN KAPANIYOR?

OKULLAR NE ZAMAN KAPANIYOR?

OKULLAR NE ZAMAN KAPANIYOR?

06 Mayıs 2017 - 11:38

Okullar ne zaman hangi ay kapanıyor ve yaz tatili ne zaman başlıyor sorularına Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) eğitim takvimi üzerinden cevap veriyor. İnternette, sosyal medyada yaz tatilinin kısalacağı, eğitim öğretim döneminin uzayacağına dair bir takım iddialar çıktı, bu iddiaların asılsız olduğu anlaşıldı. Öğrenciler için ne zaman 2016-2017 eğitim öğretim döneminin sona ereceği okullar başlamadan önce belirlendi.
35 gün sonra Türkiye’de öğrenciler tatile girerken, Milli Eğitim Bakanlığı, eğitim takvimi üzerinden öğrencilerin merak ettiği soruları yanıtladı. TEOG sonuçlarını merak eden öğrenciler ve LYS sınavına girecekler için önemli bir hatırlatma: Sınavlar ne zaman başlıyor, sonuçlar ne zaman açıklanacak?
8’inci sınıf öğrencilerin merak ettiği TEOG sonuçları, Haziran’ın ilk haftası açıklanacak. Gün ve saat belli olmazken; Milli Eğitim Bakanlığı sonuçları e-Okul sitesinde açıklayacaktır. LYS sınavları 11 Haziran’da başlıyor, 18 Haziran’da sona eriyor. Sonuçlar ise 11 Temmuz 2017 tarihinde açıklanacaktır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x