ŞIRNAK’TAKİ ŞEHİTLERE HAKARET EDEN PROVAKATÖR YAKALANDI

ŞIRNAK'TAKİ ŞEHİTLERE HAKARET EDEN PROVAKATÖR YAKALANDI

Şırnak'ta düşen helikopterde şehit olan 13 asker hakkında Facebook hesabından hakaret dolu paylaşımlar yapan Ayhan Karahan Bodrum'da yakalandı. Çevresinde "aktivist" olarak tanınan zanlı Emniyet'e giderken zafer işareti yapıp sırıttı.

02 Haziran 2017 - 08:53

Bodrum ve çevresinde sivil toplum örgütlerinin eylemlerine katılan ve kendini "aktivist" olarak tanıtan Ayhan Karahan, bugün sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki sayfasından Şırnak'ta düşen helikopterde şehit olan askerlerle ilgili çirkin paylaşımlarda bulundu.
Ayhan Karahan'nın şehit askerlere hakaretlerde bulunduğu bu paylaşımları, sosyal medyada büyük tepki çekti.

ZAFER İŞARETİ YAPIP PİŞKİN PİŞKİN SIRITTI
Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı, Ayhan Karahan hakkında 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek ve devletin askeri teşkilatını alenen aşağılamak' suçlarından resen soruşturma başlattı. Savcılığın talimatı üzerine evinde gözaltına alınan Ayhan Karahan, Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.
Ayhan Karahan'ın Emniyet'e getirilirken zafer işareti yapıp, pişkin pişkin sırıttığı görüldü. Emniyette sorguya alınan Ayhan Karahan, yarın adliyeye sevk edilecek.

CUMHURBAŞKANI'NA HAKARETTEN TUTUKLANMIŞTI
Ayhan Karahan, daha önce de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaretten tutuklanmış, bir süre sonra tahliye edilmişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x